Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat arms VS need for speed world co lepsze?

Lajkk

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. co jest lepsze?

• Need For Speed world
      5
    • Combat arms
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Combat arms VS need for speed world co lepsze?

odrazu mówie liczą sie wasze opinie

mi w fps/wyscigówki się gra równie dobrze więc nie pisac w co mi sie lepiej gra :)

Licze na was :)

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

jesteś debilem.

Jak ktoś o zdrowym zmyśle porówna Ci 2 inne gatunki gier i wybierze "Lepszą"

CA bo to FPS

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Gry z dwóch innych światów, ale obie dobre.

CA - Dobra grafika, dużo trybów gry, map oraz broni.

NFSW - Bardzo dobra grafika, dużo wozów (niestety większość za realną kasę, ale co jakiś czas są rotacje), częste aktualizacje.

Opublikowano

mhm wielkie thx przewaza world więc chyba go wybiore a co do tego co powiedział Lenartu.. nie zgodze się z tym... mowie ze traktuje te gry na tym samym poziomie!

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

To zależy od Ciebie wolisz fps to CA wyścigówki to NFSW tutaj każdy ci wypiszę swój gust nie graj w to co komuś się podoba tylko w to co tobie się podoba ;) ja wolę CA lepsza akcja nowe mapy,bronie,przedmioty,więcej graczy,w NFSW masz prawie wszystkie auta i dodatki za speed bosty(realna kasa), Combat Arms jest starszy ale dla mnie lepszy.

Opublikowano

Moim zdaniem lepsze jest Combat Arms fajnie się gra dużo jest modyfikacji do tej gry i to bardzo dobrze + to jest gra FPP'S.

Ps.Dodaj Ankiete :3

Opublikowano

To i ja się wypowiem.

Nfs z wiadomych przyczyn. Super grafika, ponad 120 perfekcyjnie odwzorowanych samochodów, połączenie map mw i carbona, zmieniające się pory dnia, piękne widoki jak i masa cheatów. Wadą jest mała liczba aut za $[kasę w grze]

Ca też jest niezłą gierką, ładna grafika, masa realnych broni, duzo strojów, itemów itp. Ciekawe tryby gry, ogromna akcja.

Zależy kto jak lubi grać.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

#Up Piksele do końca to nie są.

#Top Jak chcesz wydać w ch*j kasy to bierz World'a (Jak nie chcesz wydawać, bierz hacki :D)

A jak chcesz grać z free, bez żadnych je*anych premium to bierz CA.

1398347001-U399156.png

Opublikowano

W NFS World grałem, w CA nadal gram. Podsumowanie - obydwie po jakimś czasie się nudzą, ale jednak to do CA wracam a nie do NFS Worlda -> trochę sobie pojeżdziłem, powbijałem kilkanaście lvli i to koniec.

Opublikowano

NFS to IS IS i jeszcze raz IS

CA to nieustanna i nie przynosząca żadnych efektów walka z cziterami którzy prawdę mówiąc zrujnowali tą grę

Aczkolwiek gdybym już musiał wybierać to wybór padł by raczej na CA

@Edit

Fakt że porównując dwa różne gatunki to nie ma zbyt dużo sensu lecz tak naprawdę NFS nie ma z czym porównać. Gier MMOFPS też jest skandalicznie mało (przynajmniej tę na które można patrzeć i czymś się wyróżniają) za to MMORPG jest już tyle do wyboru a oni robią co chwilę jakąś nową. Wina skośnookich bo to oni produkują gry takie jak metin2 i to co się u nich sprzeda zostaje przenoszone na nasz rynek (tzn. EU, ewentualnie US)

Opublikowano

Porównywanie 2 całkiem różnych gier jest troche bezsensowne, ale ok. Według mnie CA będzie lepsze.

NFS:W wcale nie ma dobrej grafy. Gra z 2010, grafika 2005. Good Match

CA grałem nie wiele, ale według mnie bardziej opłaca się w to grać ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...