Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nie mam w co grać ;(

Lajkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak a więc nie mam w co grac :(

Podawajcie gry nalepiel jakies fps online czy cos

Wymagania jak najmniejsze ale grafkika zeby byla dobra...

w sumie to wymgania tak do 2gm ramu

nie podaje moich wymagani sprzętowych bo moze w kazdej chywili zmienie kompa :)

tak a wiec do roboty...

Szukam sprawdzonych gier online z grywalnoscią

i piszcie dlaczego tak dlaczego nie...

o cheaterach nie piszcie bo w kazdej grze jacys są -.-

to na tyle

Grałem w :

cs

metin2

nostale

wot

lol

(i takie tam przeglądarkowe lub nie warte uwagi :)

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

ok thx za propozycje ale jak cos to piszcie dalej propozycje :)

AVA wydaje się być bardzo dobrym tytułem mógłbym jakiegos linka do darmowego pobrania gry? :)

sorka nie zerklem na steama :)

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

Call Of Duty Wszystkie części,Team Forest 2,Combat Arms,Crossfire,WarRock,Ghost Recon Online,A.V.A,Soldat.Bardz bardzo dużo jest gier typu FPP może podasz coś więcej jaki masz "gust" bo każdy ma inny ;).

Opublikowano

mój typ gier to fps'y

lubie chodzic strzelac rzucac granaty :)

Dj. a do coda 4 nie ma cd keya?

bo jak nie ma to bym sobie pobral i gieral bo gra naprawde fajna :)

mysle teraz nad combat arms... no i pobieram sobie (z instalek) pobralem 515kb mialo

i instaluje/pobieram i caly czas jest 0% i co mam zrobic? zalezy mi na tej gierce ;)

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

Battlefield p4f mało zajmuję i jest bardzo fajną grą 2 tryby gry,dużo map,4 klasy postaci,umiejętności pasywne,kreator postaci,po polsku,fajne pojazdy,praca drużynowa,ładna grafika podobna do bad company 2 (ten sam silnik),fajne karabiny snajperskie,kilka mundurów w tym polskich(google,plecaki,dodatki,berety),sporo lv i wbicie maksymalnego zajmie ci dużo czasu,staty na stronie(ile wystrzelałaś pocisków,ile rozegrałeś rund,ile zdobyłeś expa piechotą i w pojazdach) gra fajna dużo polaków jest i częste aktualizacje.

Opublikowano

Battlefield p4f mało zajmuję i jest bardzo fajną grą 2 tryby gry,dużo map,4 klasy postaci,umiejętności pasywne,kreator postaci,po polsku,fajne pojazdy,praca drużynowa,ładna grafika podobna do bad company 2 (ten sam silnik),fajne karabiny snajperskie,kilka mundurów w tym polskich(google,plecaki,dodatki,berety),sporo lv i wbicie maksymalnego zajmie ci dużo czasu,staty na stronie(ile wystrzelałaś pocisków,ile rozegrałeś rund,ile zdobyłeś expa piechotą i w pojazdach) gra fajna dużo polaków jest i częste aktualizacje.

oj grało się w to... do momentu gdy ten oto moj komputer odjął mi dostęp do tej gry...

wymiana procka/zasilacza chyba by zalatwilo tą sprawe... no ale to nie ten temat..: gra godna polecenia ;)

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

Gothic 2 jak zainstalujesz to jak poszukasz w google

Gothic2 Multiplayer

to Ci wyszuka i możesz pobrać i grasz online.

A jak już nie to, to polecam Need For Speed World.

258241432985440392180.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...