Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić, żeby bot się nie męczył i instrukcja

Kondzio12121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra działa już ok tyle że same power upy bierze z wyścigów a i muszę mieć nie wiem czemu kursor na wyścigu jednego gracza w wyborze.

kroko9115679.jpg

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kondzio napisałeś "3. Włączacie tego hacka i klikacie F4"

Ale którego hacka ? Tego z punktu 4 ? Bo w tym hacku od GMZ na f4 jest jakaś opcja z levelem poszukiwanai przez policje i nie wiem czy o niego chodzi.

[EDIT]

Już jest ok i wszystko działa.

[EDIT2}

Strasznie dużo do statystyk nie zaliczonych wyścigó daje. Troche lipa.

Opublikowano

@Up o jakie statystyki Ci chodzi? mi w nie całe 4h nabił 900k IGC i z 12 na 20 poziom. Części i powerupów zdobył dużo. Z 15 na 393

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Normalnie tego nie widać. Ale jestem z kumplem w party czy czymś takim i tam w porównaniu statystyk z wyścigów ja mam bardzo dużo zaliczone do "Nie zaliczony wyścig".

Tak ogólnie to jest wszystko ok. Teraz to zostawię na troche i zobacze jak bedzie.

Troche mam lipe bo jak zminimalizuje gre to mi nie dziala bot, dlatego musze meic caly czas okienko odpalone na pulpicie ale w inne gry chyba da rade grac.

Opublikowano

@Up o jakie statystyki Ci chodzi? mi w nie całe 4h nabił 900k IGC i z 12 na 20 poziom. Części i powerupów zdobył dużo. Z 15 na 393

Kiedyś AutoFinish zaliczał wyścigi za wygrane, później za przegrane, aktualnie albo przegrane albo "nie ukończone".

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Normalnie tego nie widać. Ale jestem z kumplem w party czy czymś takim i tam w porównaniu statystyk z wyścigów ja mam bardzo dużo zaliczone do "Nie zaliczony wyścig".

Tak ogólnie to jest wszystko ok. Teraz to zostawię na troche i zobacze jak bedzie.

Troche mam lipe bo jak zminimalizuje gre to mi nie dziala bot, dlatego musze meic caly czas okienko odpalone na pulpicie ale w inne gry chyba da rade grac.

Ja mam normalnie, zminimalizuje i bot działa

Kiedyś AutoFinish zaliczał wyścigi za wygrane, później za przegrane, aktualnie albo przegrane albo "nie ukończone".

Ja tego bota nie wymyśliłem, więc nie do mnie pretensje

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

jak włączam grę, później hacka a na końcu ten program co jest w pkt.4 to wchodzi na wyścig ale jak jest odliczania wychodzi z niego i tak wkoło...

Opublikowano

jak włączam grę, później hacka a na końcu ten program co jest w pkt.4 to wchodzi na wyścig ale jak jest odliczania wychodzi z niego i tak wkoło...

Bo o to chodzi, tak to działa.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Wystarczy rozwinąć spoiler przyciskiem "pokaż"

http://www2.zippyshare.com/v/47307474/file.html

Opublikowano

a mi nie dziala.

Robie wszystko tak jak w tutku i w grze wszystko ok do momentu jak chce zmienic kierowce to gra mi sie przycina i musze ja wylaczyc, a gdy wlaczam spowrotem to ani kasy ani expa nie nabilo. co robic?

Opublikowano

a mi nie dziala.

Robie wszystko tak jak w tutku i w grze wszystko ok do momentu jak chce zmienic kierowce to gra mi sie przycina i musze ja wylaczyc, a gdy wlaczam spowrotem to ani kasy ani expa nie nabilo. co robic?

Spróbuj wyłączyć hack'i zanim zmienisz kierowcę. Jeśli nie pomoże najpierw sprawdź czy przed użyciem hack'ów możesz go zmienić.

@up czytaj na samym dole poradnika

Nie rozumiem co tam ma zobaczyć? To, że nie wolno kopiować już splagiatowanego "poradnika"? On wie jak zmienić kierowcę ale wtedy gra się zawiesza.

PS

Bycza czcionka nikomu nie pomoże w przeczytaniu, jedynie wnerwia.

Opublikowano

@Up Ciebie może i wnerwia. Chodzi mi o napis, o wyłączeniu hacka i byłem przed tobą. Odwal się ode mnie. Ja żadnego TuT nie kopiowałem napisałem go sam.

@edit poprawiłem

Opublikowano

dopisz do tematu, że działa tylko na 800x600 Windowed, na większych rozdziałkach może odpalać różne rzeczy, np. profil kierowcy, opcje itd

57199140501148694665.png

Opublikowano

Mi ten Hack nie działa . Odpalam go tak jak pisze i tylko mi wchodzi takie okienko profile drive czy coś takiego a w lewym górnym rogu jakieś , I Did 8 ...

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...