Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, otóż dzisiaj nie wiem o której ale przed południem pojawiły się nowe asteroidy w Dark Orbit i tak naprawdę nie wiele wiadomo o nich proszę o wszystko co wiecie o tym nowym wynalazku i co myślicie....

Opublikowano

Rozpoczął się wyścig zbrojeń! Ostatnio nasi naukowcy odkryli na kilku mapach szczególnie bogate asteroidy. Wyposażcie się w odpowiedni sprzęt i przekształćcie te gigantyczne głazy w latające fortece. Wraz ze swoim klanem znajdziecie w skrzynkach z łupem najlepsze moduły, abyście mogli poszerzyć swoją dominację. Dzięki modułom poszycia i deflektorów możecie bronić swoich stacji, za pomocą laserów i rakiet przepędzicie swoich wrogów, gdzie pieprz rośnie. Walczcie ze swoimi towarzyszami przeciwko swoim wrogom i wrogom Waszej firmy!

Jesteście już członkiem klanu? W takim razie rzućcie się w wir walki! Możecie również w każdej chwili dołączyć do istniejącego już klanu lub stworzyć nowy klan. Każda zdobyta stacja bojowa zwiększa Wasz status w hierarchii firmy. A więc połączcie siły ze swoimi przyjaciółmi i ruszajcie na podbój kosmosu!

Takie bla bla bla od DO z oficjala

to napewno znowu naciaganie i napewno potezni znowu beda jeszcze bardziej potężni ale coś troche bliżej by człek sie dowiedział...

Widzę że już ktoś poruszył to na forum ale na globalu dopiero weszło więc piszcie co i jak z serverów testowych...

Opublikowano

Jeju co tyle alez się postarałes... szacun

Tak już wiem że w bootach w skrzyniach znajdąją się cześci tylko co dalej jedną czesc znalazłem i co budowac jak ktos moze rozwalic i zabrac niejako te czesci jak to rzeczywiscie jest...??

mam jeden środkowy defektor ale nie wiem co oznacza i dmg 1 to chyba strzał ale nic nie działa... co oznaczaja poszczególne elementy i co dają....

a i poziom ulepszenia gdzie sie robi i jak go zrobić... pozdro wszystkim kurde dasz doby temat to ci jeszcze z forum trują ze dubel to gorący temat zapraszam do mnie co wiem to sie podziele i czekam na wasze info...

co to znaczy że asteroida podbita postęp budowu 7godzin 40min... przez ta sama firmę tylko przez mój klan oczczywiscie przeze mnie?

Opublikowano

tak jeszcze mnie ostrzegajcie bo chce sie czegoś dowiedzieć próbny a real to jest różnica a widzę że postów tu można uzyskac jak mrówków ale ostrzeżeń to sie do chapiesz... dzieki antix

Opublikowano

musisz miec te srodkowe budujace bazy moduly

dopiero potem dte co bija innych i wgle ;) wiem widzialem na testowym jak bylem tam ogolnie klany moga sie budowac po zlonczeniu w takiej bazie ;d

a tak to nawet jeden osobny klan moze to zrobic ale troche urki zapewne na dobra baze pojdzie a potem latwiej to zarypac komus taka baze gdyz jak nie ma tych dzialek dobrych to jest latwym celem ;)

Opublikowano

Ehh na PL1 OBC już od paru dobrych godzin mają baze na 3-6 by ich marsowi koledzy spokojnie kubiki mogli bić.Za to baze mojego klanu i przedłużenia będzie można zobaczyć na 3-5 i 3-7

Opublikowano

nie znam się bo klanu nie mam , ale na mój gust to znaczy , że po prostu musisz poczekać ten czas i pilnować bazy , żeby nikt ci jej nie odbił ( chyba o to chodzi , ale głowy nie daję )

Opublikowano

@up

No i tym samym ocaliłeś głowę. Po upływie określonego czasu stacja zostaje utworzona i zaczyna sie odliczanie deflektora generującego czas ochrony stacji. No i jest już oficjalny FAQ na forum BP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...