Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy pomysł na serwer.

Fighter32

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. co?

• Ch?tnie bym zagra?
      3
    • Nie zagra?bym
      1
    • Nie wiem
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!Mam pomysł na serwa.Otóż będzie to REALNE ŻYCIE . Będą na nim np. sklepy (markety) szpital , gdzie można się uleczyć , prace , domy do kupna , pieniądze , rangi ( burmistrz , poseł , urzędnik , obywatel , turysta) itp. Co sądzicie o takim serwerze?

300 350 400 500 1000

Opublikowano

Hmmm... nom dużo jest takich serwerów ja ci mówię wymyśl coś innego ciekawszego czegoś czego nie ma :) bo taki serwer to 10 osób na krzyż będzie grało bo już jest dużo takich :\

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Chyba chodzi ci o RP ,ale mniejsza o to ;) no wiec to co chciałem powiedzieć to ,że pomysł mi się podoba ale jest kilka jak dla mnie znaczących ale wiec tak:

1.Musisz spolszczyć komendy np. gdy wpiszemy /jobs to tam musi być po polsku :)

2.Ładne budowle, myślę ,że wiesz co to jest :P

3.Ogarnięci admini itd.

Te 3 punkty które wyżej przedstawiłem <_< przedstawiają 3 rzeczy które jak dla mnie zapewnią miłą atmosferę przyjemną grę i nie zapomnianą zabawę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...