Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Click Click Click!!!

MapleHacker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." - A. Einstein

Jak tak na was patrzę to jakoś śmiać mi się chce jak można fascynować się taką idiotyczną rzeczą i klikać bez sensu xxx K razy.

Gość Wojtasek
Opublikowano
"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." - A. Einstein

Jak tak na was patrzę to jakoś śmiać mi się chce jak można fascynować się taką idiotyczną rzeczą i klikać bez sensu xxx K razy.

rofl ile szukales tego cytatu? caly dzien kakashi sensei xD?

Opublikowano

Nie widze w tym przyszłośći,jak maciupka polska ma pokonać japonów -.-? Chyba,że każdy by sie sklonował x100 i klikal...

Opublikowano

troche spadlismy jak kiedys wszedlem na ta strone to bylo okolo 1,5m klikniec i 5 miejsce mielismy :/

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

noo lipa troszke..:/ ale jeszcze nie wszystko stracone :P moze odzyskamy 5 miejsce :D kiedys...:>

!@ i szkoda ze zalozycielem tematu jest zlodziej.....:/ (zakosil mi kiedys konto do maple story i nie dostal ani warna ani bana .. a potem jeszcze zakosil pare innych kont :D zal mi go :D )

Opublikowano
rofl ile szukales tego cytatu? caly dzien kakashi sensei xD?

Mówiłeś coś? (Zawsze muszę nie uważać gdy wygłaszasz swoje złote sentencje Gai Sensej xD)

Opublikowano

Only 80,238 more clicks to move Poland up to 5th place.

Blisko, ale by było chodziaż to 5 miejsce! Dajemy dajemy!

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

OMG jeszcze tylko 1,921,791 i Polska 4 miejsce

Naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forach trzymając rękę na myszce.

Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno !!!

Opublikowano

5 miejsce mamy jeszce troszki trzeba nawbijac na 4 :P

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
!@ i szkoda ze zalozycielem tematu jest zlodziej.....:/ (zakosil mi kiedys konto do maple story i nie dostal ani warna ani bana .. a potem jeszcze zakosil pare innych kont :D zal mi go :D )

Ty widzisz co ty piszesz?? Ja cie nawet kurwa nie znam, moze mi lepiej przypomnij co ja "ZAKOSILEM" ,kutas

48df5abbe315c.png
Opublikowano

Najlepsze jest to na ostatnim miejscu Lol 302 kliki tylko tyle to ja w minute na klikam no może trochę więcej :P Dobry sposób na nudę :P

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Nie mozna wiecej ?

post-7297-1212932913.jpg

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...