Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ankiety :D

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zauwazylem ze po nacisnieciu grzybiarz , gratis poawilo sie sponsor pay. wczesniej tego nie widzialem a wszyscy chyba wiedza o co chodzi :D darmowe grzyby ;>

Age is just a number :)

Nowicjusz
Opublikowano

Musisz spełnić określone wymagania, tzn. m.in. podać numer tel / maila, a tego robić nie radze..

Poza tym, za te ilości grzybów to mi by sie nie chciało palcem kiwnąć..

Nie polecam.

Opublikowano

hahaha za te ilosci grzybok haha. ja wczoraj przez 3h posiedzialem zmienilem proxy i na amerykanskich niemieckich angielskich francuskich holenedrskich i wileie wiele innych. i zarobilem 153 grzyby. ogladajac tylko video ;p za 1 ogladaniete video dsotaje sie 1-2 grzyby. a srednio trwaja po 60-120 sek.

Opublikowano

Polecam osobiście, nawet jeżeli nie chcecie wypisywać adresów imion i nazwisk, to można wejść w zakładkę Video i tam oglądająć jakiś 50 sekundowy filmik (i tak każdy na inną kartę przełącza i nie ogląda :D) można zarobić w 4 minutki 4/5 grzybów.

Plusem jest jeszcze to, że te zgarnięte grzybki można wpłacać na gildię!

Opublikowano

Jak chce na dużo okienek to wyskakuje w 2:

We are really sorry, but we don't have anymore offers at the moment. Please check again later.
Opublikowano

Ściąnijcie dodatek do mozilli Anonymox i wchodząć na sponsorpay zmieniajcie ip za pomocą tego programu. Ja dziennie oglądam tak koło 10-15 filmów.

Opublikowano

Kurde, ja mam próbuje przez bramkę proxy ale wyskakuje mi to:

We are really sorry, but we don't have anymore offers at the moment. Please check again later.

Może podacie mi jakiś link do bramek proxy, które działają.

Opublikowano

czlowieku nie tylko oglada sie filmiki ale tez pobiera programy wypelnia ankiety jak i rejestruje sie na stronach za takie cos mozna dostac nawet 10 grzybow za 1 rejestracje czy tam ankiete. a to tylko w 1 kraju jest jeszcze np franca niemczy anglia ameryka holandia rosja hiszpania czy szwecja. tak ze nie mowcie mi ze nie mozna w noc 100 grzybow uzbierac. chciec to móc

Nie mogłeś dostać bana na sponsorpay...

Wkręcasz ludzi, a teraz nie chcesz się przyznać...

a czemu niby nie moglem dostac bana na sponsorpay? zmienianie ip i wypelnianie ankiet z innych krajow to jest oszustwo. i chyba nie ma sposobu na obanowanie tak ze ja nie moge juz zarabiac ;/ sorki za dbl post

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...