Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na nowy serwer minecraft

warrock hack

Serwer  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie taki serwer?czy pomo?esz?

• tak pomog? z ch?ci?
    • No nie wiem mo?e
    • Nie to nie wypali na 100%!
  2. 2. Czy serwer wypali?

• Tak wypali bardzo fajny :)
    • No mo?e nie jestem pewien:\
    • Nie raczej nie :x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie nie dawno wpadłem na pomysł by zrobić serwer Igrzyska nagród. I tak oco będzie w nim chodziło? a więc tak będą sg parkury itp na mapie i osoby będą zdobywać punkty za wygrane oraz je tracić za przegrane i np co miesiąc będzie wybierany 1 z 5 lub 10 najlepszych graczy i będą brali udział w takiej finałowej bitwie i osoba która to wygra dostanie jakąś nagrodę np podkładkę pod myszkę może jakąś grę itp.(te gry będą bardziej wartościowe od gier ze strony www)

Będą eventy a osoby które przejdą parkura np dostają bonusowe punkty parkury będą trudne będą też walki drużynowe mam też pomysł na takie coś że te punkty które się zdobyło grając można wymieniać na punkty IGC(Igrzyska Nagród Coins) na stronie i jak się uzbiera odpowiadnią ilość to można wymieniać na nagrody typu gry,kody darmowych serwerów np na craftserve... itp

No to taki pomysł jest to bardzo orginalny pomysł bo w necie takiego jeszcze nie znalazłem jeszcze nie zabrałem się za robienie czegoś takiego ale też powoli zaczynam uczyć się javy oraz poszukuję administracji techników admów i modów na serwer oraz budowniczych i najlepiej sponsora serwer z 50 slotów na początek starczy jak wam się podoba ten pomysł?? głosujcie w ankiecie wiem trochę roboty z tym będzie ja mam 12 lat :\ Jak ktoś chce pomóc możecie pisać na pw

Dziękuję że przeczytaliście to bezsensowne wypowiedzenie i zapraszam do oceniania i głosowania wiem powtarzam się

@up odrazu po zrobieniu serwera pluginów itp będą jakieś skromne nagrody jak się serwer rozkręci to będą coraz kosztowniejsze :D

NEWSY

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Na serwerze będzie mineshafter dla non-premium

-Nad serwerem trwają prace poszukujemy Administracji

-Poszukujemy Techników którzy umieją pisać pluginy pod serwer !!!!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bardzo poszukuję:

Techników: 1/3

Adminów:1/4

Moderatorów 1/6

Osoby które zrobią stronę www/forum:0/3

Budowniczych:2/10

Sponsorów serwera: brak(za zasponsorowanie serwera minimum 100 slotów jest Admin na serwie+Darmowy dostęp do serwera podczas beta testów i 20% co miesiąc z vipów itp)

Sponsorów nagród:brak( za zasponsorowanie minimum 10 nagród jest Admin na serwie+Darmowy dostęp do serwera podczas beta testów)

zainteresowanych proszę pisać na pw :)

Wasze Pomysły (dodatki):

@Pomysł: SweeT*Boy: chyba jednak zrezygnuje z tego pomysłu :\

Przez moje problemy techniczne serwer jednak nie powstanie przepraszam :(

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Pomysł świetny przy dużej ilości graczy zyski są duże .A może tak aby powiększyć zysk, gdy umrzesz to ban, tak jak u Skkf ,opłata za od banowanie a jak nie to ban do końca tygodnia aż do tej loteri :)

Opublikowano

Heh widzę że wam się podoba :D zaczynam zbierać administrację techników sponsorów(serwer na początek może być 50 slotowy jak będzie dużo wejść zwiększy się do 100) adminów oraz modów osoby zainteresowane pisać na pw :)(Każda pomoc się liczy minimalny wiek 11+ chcę tylko ogarnięte osoby bo to będzie duży serwer a nie że tak powiem taki gów***** serwerek)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Chętnie bym pomógł przy parkourze[umiem robić je] ale mam inne sprawy tzn. mojego pomysłu na serwer[Temat: Wielka wojna w MC] i WoT ;)

xxx

Opublikowano

@up dobrze skontakuje się z tobą na pw dostaniesz rangę budowniczego :)

@down nie próbowałem jeszcze :\ mogę wgrać na serwer z minecraft.net tylko musze mieć pliki pod serwer (moda)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Siema mogę być budowniczym dobrze buduje . A i takie pytanie umiesz wgrać paintball moda na server obojętnie jaki minecraft bukkit itp ?

Opublikowano

Już nasze grono jest coraz większe zaraz zaaktualizuję temat ale BARDZO poszukuję technika który umie napisać jakiś prosty plugin pod serwer lub go spolszczyć :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

pomysła ma swoje dobre i złe strony. Wymaga dużego angażu w projekt. Ja przez brak wolnego czasu Ci nie pomogę, ale myślę ze kogoś znajdziesz

xxx

Opublikowano

Wątpię żeby coś z tego wyszło. Powód? Albo znajdziesz jakiegoś bogatego sponsora, albo po prostu nie będziesz miał kasy na utrzymanie. Jeśli coś z tego ma wyjść to ew. mogę w czymś pomóc.

Opublikowano

@up o serwer to się martwić nie trzeba jak zbierzemy administrację i będzie coś powstawać i to będzie bardzo fajne to poprosimy o sponsoring taki firmy jak craftserve mineserv... ale narazie zaczynamy :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...