Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy was tez to wkurza w dziewczynach?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo dziewczyny gadaja tyle o feminizmie, u nas w klasie jest dziewczyna i jak nauczyciel mowi "to zainteresuje chlopakow" to ona sie od razu wkurza "a czrmu?!",i ze ma pas w karate, gra w noge i wogole.

Ale juz np. k?rwa zalozyc krzesla na lawke po lekcji to co? Pas w karate, obwod reki grubszy ode mnie ale k?rwa to faceci musza zostawac i zakladac!

I to my musimy placic za romantic obiady, ale jak tylko sie powie zeby ona stawiala to "feminizm" -,- kurde, dziewczyny tak widza swiat, ze one sa do wszystkiego (nie musza lubiec sie ubierac i wgl.) ale juz chlopak musi byc meski -,- ja prdl. drogie dziewczyny- albo niech to dziala w dwie strony, albo przestancie napi?rdalac o feminizmie!!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

O jahwe. Widzę że wypisałeś tutaj twoje wszystkie myśli na temat kobiet, nie przejmuj się, to przejściowe. btw. feministki są dobre, te z Ukrainy najlepsze, bo za darmo pokazują piersi :)

Opublikowano

Nie wkurza mnie to, bo jeszcze się z tym osobiście nie spotkałem a nawet jeśli, to jestem dość tolerancyjny. Co kobieta chce od faceta mnie za bardzo nie obchodzi bo życie z 2 osobą to nie dla mnie ;) Feminizm polega na wywyższaniu się kobiet i poniżanie mężczyzn najczęściej, więc po prostu może trafiłeś na złą klasę.

Opublikowano

Hehe odpowiedz "goń się lala, zapierdalaj pod pałac prezydencki i protestuj" ... Olewaj je tak samo jak plastik i blachę :) Znajdź sobie normalne kumple i z nimi bądź umawiaj się czy co tam chcesz :P

@2xUP

Właśnie takie protesty miałem na myśli ;D

Pomocnik
Opublikowano

Kobieta zmienną jest. A ta dziewczyna o , której mówisz to pewnie jest otyła? bo tak sobie ją wyobrażam wybacz :D. Nooo alboo jakaś chłopczyca :D.

sygnary.jpg
Opublikowano

Naucz się pisać.

Feministki nie tolerują otwierania im drzwi, płacenia za nie, innego traktowania itp. Przynajmniej tak powinno być, ale często wychodzi na to, że po prostu chcą więcej przywilejów nic przy tym nie tracąc.

A takie coś jak te stołki itp. to z uprzejmości byś pozastawiał.

Problemy pierwszego świata -.-

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

@up naucz sie pisac- pisze z komorki wiec dlatego ogonkow brak,

reszta dobra, bylem wkurzony i wyzywalem sie walac w klawiature swego hu(j)awei, temacik do close :)v

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mnie to nie wkurza, to świadczy o Twojej kulturze. Nie wiem co za problem przepuścić dziewczynę przy drzwiach, albo podnieść krzesło o lekcji. Olaboga, 10 sekund w plecy.

Opublikowano

Każda kobieta jest inna i każda ma w sobie coś, co wkurza (zresztą tak samo z facetami ;))

Mnie osobiście denerwują te wszystkie pseudo-feministki. Taka walka, że są równe z facetami pod np. względem siły, a jak przychodzi co do czego, to nie, bo ona jest kobietą.

Aktualnie to najgorsze jest to dziwkarskie pokolenie (jak zwał, tak zwał).

7m9a.png

Opublikowano

Zapach śledzia reszta ujdzie.

A tak na serio wkurwi*a mnie to że one zawsze mają racje i nie umieją przyznać sie do błędu

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Nie wiem co ty napisałeś w tym temacie :D.Ale chyba ci chodzi że to nie fair że my wszystko płacimy robimy za nich ?

Mnie wkurwia to że jak im się coś stanie to od razu w płacz i beczą bo się ukuli albo coś w tym stylu.Ale jak np coś chcą od mężczyzny to wiedzą jak go przekonać :D.

mem-jesli-wiesz-o-czym-mowie-if-you-know-what-i-mean-mr-bean-rage-face..png

Opublikowano
Mnie to nie wkurza, to świadczy o Twojej kulturze. Nie wiem co za problem przepuścić dziewczynę przy drzwiach, albo podnieść krzesło o lekcji. Olaboga, 10 sekund w plecy.

Jestem ciekawy czy też byś podniósł dziewczynie która ma cię głęboko w dupie i skacze cały czas z pyskiem do ciebie.

fs_pc.png

Opublikowano

Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi, bo Twoja wypowiedź była dość.. chaotyczna. Jeśli można tak to nazwać :)

Aczkolwiek z tego co zrozumiałam to mnie też irytują dziewczyny, które udają "feministki".. A gdy przyjdzie co do czego to zrzucają całą robotę na facetów, bo "kobiety są słabsze". Jednak niektórzy chłopacy też tacy są. :D

SYGNA.png

Opublikowano

Nie ma człowieka idealnego :D Ale podtrzymuje to, co napisałem wcześniej ;D Bo dla mnie laska która wali tonę tapety (plastik) i myśli, że jest ładna jest niczym, a laska która leci na mój samochód czy kasę (blacha) jest po prostu ... Znajdź sobie normalne kumpele ;D Albo przegadaj jej do rozumu (byłoby ciężko, bo temat trudny) :D

Opublikowano

Jak ci się nie podoba to wybierz chłopców, a ty jesteś mężczyzną musisz to akceptować, a ona ci to wynagrodzi. Wiesz to ona ci będzie w przyszłości robić obiad,prasować ubrania, a ty spłodzisz dzieci i do pracy ;). Ehh jak ja się staram o dziewczyne i mi zależy nie obchodzą mnie koszty jakie poniosę :D ważne, że ona jest szczęśliwa.

Opublikowano

Eh... napisalem, ze pisalem to jak bylem wkurzony (akurat matka mnie objechala i 6letni brat dobijal sie do pokoju) wiec chcialem sie wyzyc i zaczalem pisac jakies gowna na swoim megaszybkim wypasionym smartfonie (net 100kb/s, 550mhz i 250mb ramu+ ledwo dzialajacy pod tym czyms android 2.2 :)) od Hu(j)awei :D

Na co dzien sie tak nie wkurzam, a dziewczyna jest fajna :) do mnie nie skacze, tylko czasami sie wpienia na stereotypy. A krzesla lubie zdejmowac, gorzej z zakladaniem..

Tak jak mowie-bylem wkurzony, wiec nie obrzucajcie mnie hejtami za brak kultury,ok?

Temat niech admin zamknie albo nie, zlewa mi to.

---

pisanie na gówn... znaczy WYPASIONYM SMARTFONIE ktory tne sie przy wlaczonym slowniku=brak ogonkow w wypowiedzi

Opublikowano

O jahwe. Widzę że wypisałeś tutaj twoje wszystkie myśli na temat kobiet, nie przejmuj się, to przejściowe. btw. feministki są dobre, te z Ukrainy najlepsze, bo za darmo pokazują piersi :)

Toś stanik dojebał :D

Ja już widzę, tymoszenko protestuje i pokazuje cyce xD

@top

Kolego, teraz tak mówisz. Jak później będziesz myślał kutasem a nie mózgiem to co innego powiesz :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...