Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] sposobu na zarobek na xenox

GrzesMrokuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybonuj ładnie np. bojowy(oczywiście switchbot na noobku), potem wkuj go na jakiśtam epik na wysoki lvl i sellnij. Takie coś zawsze się opłaca :D

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

zrob kilki konto i tak z 500kk na każdym miej i zmieniam bony w żalach trutach itp

Opublikowano

Trudno powiedzieć szczerze mówiąc,bo jeden może dać tyle a drugi tyle,jednemu może sie spieszyć i dać ileś tam a drugiemu troche mniej i dać tyle,często na czacie piszą że np. kupie trute 22+ um pw daje dużo .Wystarczy szepnąć i ponegocjować,no ale orientacyjną cene mogą +/- dać,ja zabardzo nieznam jej ;)

Opublikowano

więc tak: idziesz na Wężowe Pole, jakimś dobrym Bodziakiem +100lv i nawalasz Tysięczne Wojowniki ! z nich dropią Pierścienie Dośw. wart z 30SM+ i rękawice złodzieja ;] też troche warte :>

Pomogłem ? Daj +'sika

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Lepiej zmieniaj bony na wysokie um niż śr. (łatwiej śr.)

KD na wysokie procent też sporo na nich da się zarobić.

Kolejny sposób to te PD'ki oraz rękawice na wężowym polu oraz dobre bronie do pvp za pomocą BS.

Opublikowano

Ja wbijam w trucie sr 50+ w broni na 75 i sprzedaje bardzo drogo od razu kupuja :) Oczywiscie na switchbocie.

Opublikowano

Najlepiej Bij metki,Kup za sm (na stronce) różne zwoje i sprzedaj 2x drożej,Albo idź na zombie bo tam najwiecej kasy jest leży yangi i wszystkie razem to bedzie gdzies 3-4kkk

Opublikowano

polecam ci to ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/762930-tutdarmowe-sm-w-grze-xenoxmt2/#entry5568882

i tak jak ktos napisal kupuj zwoje i sprzedawaj :P

oczywiscie za te sm co zarobisz ;d

Opublikowano

Po:

1.Switchbot i wbijaj do truty żali i innych broni na 75lvl sr 50+ i um20+

2.Metki od av2 do av12 dobrze mowię??

3.Z metków dropią ulepszacze sellaj

4.W trucie wbij wysokie sr lub um i ulepszaczami ulepszaj do np.niebiańskiego miecza itp

5.Te nowe ulepszacze jak wszedł update co wbił av11 av12 drogo chodziły więc sellaj

Nie czaruj.

Opublikowano

Wężowe Pole na bodziaku 85+ i masz 1kkk/h.

1kkk/h? Więcej. Jak PD warte jest ze 20SM +/-,a napewno mu wciągu godziny dropnie to z 20 kkk/h około a nie 1 :P Ja w ciągu ok.godziny wczoraj,może 1h 30 min to 3 PD dropłem,4 ks.lidera i białe flagi,rękawica złodzieja jeszcze nigdy mi niestety niedropła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...