Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] OS

janek2468

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Open Stealth to najabardziej opłacalny bot w grze. Tylko jak masz słabe konto to trochę lipa bo niektórzy gracze strącają tych słabszych tylko po to żeby im nie przeszkadzali w zbieraniu palladium.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Open Stealth to najabardziej opłacalny bot w grze. Tylko jak masz słabe konto to trochę lipa bo niektórzy gracze strącają tych słabszych tylko po to żeby im nie przeszkadzali w zbieraniu palladium.

OS nie jest z założenia botem tylko programem wspomagającym takie małe sprostowanie i są bardziej wydajne metody botingu niż tylko palladium i troszkę piratów

sygnacu.jpg

Opublikowano

OS nie jest z założenia botem tylko programem wspomagającym takie małe sprostowanie i są bardziej wydajne metody botingu niż tylko palladium i troszkę piratów

Czeski błąd - wiadomo o co chodzi. Tylko palladium? Chyba aż. Dziennie potrafi mi nazbierać tyle palladium ze złoże 1 całą zetę a do następnej mi będzie brakować 10 częśći. Jakie proponujesz bardziej wydajne metody botingu? Z wrót najszybciej idzie PD, poważania, uridium a przy okazji możesz zarobić havocki i klucze (zeta), herkulesy(kappa), LF4(kappa i epsilon). Więc nie wiem czego tu więcej chcieć. A i do tego Open sam ci może te wrota zrobić jakbyś nie miał czasu. I płacisz tylko 2 dychy na miesiąc. Czego chcieć więcej?

silvertcsax.gif

Opublikowano

Czeski błąd - wiadomo o co chodzi. Tylko palladium? Chyba aż. Dziennie potrafi mi nazbierać tyle palladium ze złoże 1 całą zetę a do następnej mi będzie brakować 10 częśći. Jakie proponujesz bardziej wydajne metody botingu? Z wrót najszybciej idzie PD, poważania, uridium a przy okazji możesz zarobić havocki i klucze (zeta), herkulesy(kappa), LF4(kappa i epsilon). Więc nie wiem czego tu więcej chcieć. A i do tego Open sam ci może te wrota zrobić jakbyś nie miał czasu. I płacisz tylko 2 dychy na miesiąc. Czego chcieć więcej?

1. Tylko, że w logu masz samo palladium

1a. Dzieciaki tylko używają tego do palladium więc większa szansa na bana

2. Są lepsze metody botingu nie ważne jakie

sygnacu.jpg

Opublikowano

Nie słyszałem jeszcze żebyś ktoś dostał bana za Opena no ale jak ty masz takie informacje to dobrze wiedzieć. Więc po co piszesz że są jakieś boty skoro nie powiesz - poprostu nie wiesz .

silvertcsax.gif

Opublikowano

1a. Dla mnie ma to być alternatywa gdyż normalnie zbieram pall na pbdo ale OS jest przydatny na wyloty bo widzisz gdzie kto jest na mapie ile ma osłon. Ważne dla mnie jest też to że widzisz gdzie są skrzynie pirackie

2.Po co piszesz ,że są lepsze bez wyjaśnienia jakie?Mam się domyślać czy łaskawie napiszesz?(stawiam na kubiki albo 1 gala)

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Nie słyszałem jeszcze żebyś ktoś dostał bana za Opena no ale jak ty masz takie informacje to dobrze wiedzieć. Więc po co piszesz że są jakieś boty skoro nie powiesz - poprostu nie wiesz .

Posypał się ogrom banów, gdy OS był w wersji ~1.27

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...