Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7 Hasło administratora-Metin

Solymr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,na komputerze z windows 7,do którego nie mam hasła administratora,jest nałożona blokada/kontrola dla zwykłych userów.Obejmuje ona patcher metina,chcący ingerować w komputer.Nie mogę zresetować hasła(choćbym potrafił,po prostu musi zostać takie samo)

i trzeba zrobić coś z metinem.

Robiąc obejście .exe,usuwając metin2client.bin metin się nie patchuje,jednak nie wiedzieć czemu,Windows nadal wymaga hasła.

Prywatne serwery,działają bez problemu,i nie potrzebują hasła.Jednak Metin PL zachowuje się inaczej.

Dodam,że myślałem o kamermodzie,jednak nie chcę dostać bana,konto ma powyżej 90lv.

Opublikowano

Uruchom komputer w trybie awaryjnym - wtedy masz dostęp do funkcji Administratora. Następnie możesz albo nadać sobie rangę Admina albo po prostu uruchamiać grę.

Opublikowano

W trybie awaryjnym nie uruchomisz gry. Nie mieszaj nic z tym plikiem tylko zmień z .bin .exe bez żadnego pakowania itd.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...