Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AC:III][Pytanie]PC a PS3

Chooca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jaki masz Pc? Jeśli dobry to większość gier lepiej wygląda na dobrym Pc niż na PS3. Sterowanie to kwestia przyzwyczajenia. Chociaż wersje Ps3 możesz kupić już teraz a wersje Pc dopiero 21 lub 22 dokładnie nie pamiątam.

Moje TuT'y:

[H3][TuT] Idiotyczne zagrania AI, które mogę ułatwić grę

[H3] Moja strategia rozbudowy zamku.

Opublikowano

Na PC także można grać na padzie, więc jak dobry komp to lepiej na PC :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Dobry komputer + pad = AC3

PS3 = AC3 pod warunkiem że komputer jest słaby :)

Cena AC3 na PS3 = cena AC3 + pada na PC. Podaj opis Twojego komputera to będzie łatwiej.

Więc, jeśli dobry PC to lepiej kupić pada i grę na PC, gdyż w przyszłości się to spłaci. Będzie miał pada na inne gry PC, a te są tańsze od konsolowych o kilkadziesiąt złotych.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Opublikowano

Zależy też od tego czy chcesz czekać 2 tygodnie czy już teraz kupić tą grę. Jeżeli wiesz, że nie wytrzymasz emocjonalnie to kup na PS3, a jeżeli wiesz, że poczekasz sobie spokojnie 2 tygodnie jeszcze to poczekaj. Przy okazji zaoszczędzisz 100zł :)

O kompie i padzie wytłumaczyli Ci koledzy wyżej ;-)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Dzieki za pomoc Mój komputer spełnia wymagania jakiego pada kupić możecie jakoś doradzic?

<3

Koza Gold

Opublikowano

Szukaj takiego czegoś :

http://allegro.pl/microsoft-pad-bezprzewodowy-xbox360-pc-vobis-i2772090772.html

pad od xboxa aby tylko działał z komputerem :P

mihcio15.png

Opublikowano

Dzieki za pomoc Mój komputer spełnia wymagania jakiego pada kupić możecie jakoś doradzic?

Oryginalny pad od Microsoft'a, taki jak do Xbox'a 360 :> jest w pełni kompatybilny z grami na Windows Vista / Windows 7 (na XP też raczej działa, choć nie sprawdzałem).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...