Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zaczynamy serie na Balmorze.

Restive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko w prawej sluchawce cie slychac, ogarnij to.

Balmora to gówno

Opublikowano

Fajnie że robisz GP z jakiegoś normalnego serwera :)

Oczywiście polecam ten serwer i zapraszam na konkurs w którym do wygrania 1000zł lub xbox.

Więcej info macie na forum serwera.

Filmik bdb :)

1355504898-U363840.png

Opublikowano

Hahahaha padłem jak zobaczyłem to co napisałeś "Oczywiście polecam ten serwer i zapraszam na konkurs w którym do wygrania 1000zł lub xbox." ta.... już widze wygrają i server padnie lub nie dostaną obiecanej nagrody

Opublikowano

Hahahaha padłem jak zobaczyłem to co napisałeś "Oczywiście polecam ten serwer i zapraszam na konkurs w którym do wygrania 1000zł lub xbox." ta.... już widze wygrają i server padnie lub nie dostaną obiecanej nagrody

hahah, specjalnie zrobili konkurs, żeby potem nie rozdać nagród i wyłączyć serwer. Ty wiesz co Ty piszesz? ;3

1355504898-U363840.png

Opublikowano

jakby nie było xenox tez sie trzyma :)

xitemznavienox :P

Balmora i Tiveria to pewniak, to jest pewne :P i dlatego opłaca się robić z nich gp i ogólnie tam grać :P

Na balmorze planują wgrać 105lv :)

1355504898-U363840.png

Opublikowano

Macie pojęcie ile takich nagród byliby w stanie zakupić administratorzy serwera Balmora biorąc pod uwagę tylko i wyłącznie zarobek z Item Shopu? (pyt. retoryczne)

Poza tym wątpię, aby FuBu mając kilkadziesiąt tysięcy fanów na youtube i nie tylko pozwoliłby sobie na zamknięcie serwera bez zapowiedzi.

Odnośnie filmiku, świetnego wykonania, jednak z tego co widzę to dosyć często zmieniasz serwery co jest główną przyczyną tak niskiej ilości subskrypcji(biorąc pod uwagę wykonanie nagrań). (komplement :D )

sygnaturac.png
Opublikowano

Właśnie zamierzam nie zmieniać serwerów i na Vilenos nagrywam cały czas i na Balmorce która doszła :P

A co do pewników to moim zdaniem jak pisałem Tiveria Balmora i VirtualMT2.

65989911309456598087.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...