Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam

Lolita1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mialam tydzien temu (panel kontrolny serwera multicraft z mineserv.eu) w silnikach 1.4.2 na serwa ale nie odpalal i go usuneli. I nie wiem czy go nie przywroca a bardzo o to prosze

I jak padnie odpowiedz ze mozna wlasny dodac pytam sie jak!?

Opublikowano

Po 1. Dodaj prefiksy do tematu(takie kanciaste nawiasy "[","]") a po 2. weś jakoś bardziej wyjaśnij bo jak dla mnie piszesz chaotycznie i niezrozumiale. :O

Opublikowano

No dobrze sluchajcie...Po wyjsciu 1.4.2 chcailam updatowac na 1.4.2 ale bukkit mial sie ukazac za tydzien po tygodniu juz byl ale nie odpalal na nim teraz chce sprobowac jeszcze raz i wogole go nie ma probowalam juz pisac ale oni nie odpowiadaja!!!!!!!!!!

Opublikowano

O ile mi się dobrze zdaje to była możliwość wrzucenia silnika poprzez ftp, a w panelu serwera pod wyborem silnikow byla taka tabela i tam trzeba wpisać nazwe tego silnika wraz z rozszezeniem, niestety nie mam tam teraz serwera i nie wiem czy nadal darady samemu wgrać swój silnik.

35353.png

18703.png

32266.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...