Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Event Hallowen 2012

FrejasQ

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba si? event Hallowen 2012?

• Tak
      11
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No skóra wymiata i jest ponadczasowa ! ;] Gratki . Co do eventu to trzeba być zadowolonym z tego co dali bo w sumie to jest on troche opłacalny , szczególnie dla mocnych fullek ;)

Pozdrówka .

Opublikowano

Dobrze powiedziałeś, że dla dużych lvl, bo takie kajaki to ani jednej dyni by nie zabiły...

No tak ;) Raz że mogą nie dać rady . Dwa ze im sie nie opłaca bić tych Pumpkin'ów bo to same PD . Trzy trudno znaleźć jak sam nie ubijesz tego wiekszego ;]

Także lipa , chociaż powiem że sam dużo nie grałem i nie będe grał przez ten event ;] Brak czasu , szkoła .;/

Opublikowano

Event jest super, nie mam super konta ale opłaca mi się bić wszystkie boty :P Osobiście nie mam i nie będę miał żadnej skórki z tego eventu ale to dla tego że pomagam znajomym tym co nie mają żadnej skórki z % i z dodatkowym hp B)

Opublikowano

Mi bardziej do gustu przypadną skórki zimowe...

Pamiętam 2 lata temu to dali taki event ze zalogowanych w godzinach szczytu było około 70 tyś. ;p Biorąc pod uwage tamte czasy to były takie lagi ze szok ;p Może dadzą fajnego , desing'i czy cos ;p

Opublikowano

nowy właściciel big się spisuje.

no no ładne eventy się robią i nawet opłacalne

Od kiedy seafight to "darmowa gra"?

1351367797-U729951.jpg

Opublikowano

ja na PL1 nie gram jestem w tym bractwie tak aby było wyżej w rankingu bo jakby nie było mam 15 milionów pd.Proszę nie pisać że niektórzy mają setki milionów bo ja na tym koncie nie gram.Gram na PL2 i szykuje konto do eventu zimowego bo tu mam 250 esencji dyniowych i od przedwczoraj nie mogę już więcej zdobyć. No cóż takie życie.

Opublikowano

niewiem ale jeżeli masz dalej 10 kluczy dyniowych z kodów to jak tych kluczy nie zużyjesz do kończ eventu to zamienią się one na zwykłe klucze do skrzyń :)

Opublikowano

niewiem ale jeżeli masz dalej 10 kluczy dyniowych z kodów to jak tych kluczy nie zużyjesz do kończ eventu to zamienią się one na zwykłe klucze do skrzyń :)

Dobra rzecz . Nie wiem jak to jest ze zwykłymi ale wyciągnełem z dyniowej przed chwila 22 kryształki ;p

Opublikowano

Jak dla mnie to nie jest fajny event . Po pierwsze głupio z tymi esencjami bo dla mniejszych levli to jest prawie niemozliwe. 2/ powini zrobić tak jak kiedys dynie a w nich 1 k perel expa kule i harpuny itd a nie jak normalne boniki 3. Zrobili to po to aby wyludzic kase i zeby kupywali te esencje . jak dla mnie to do du**

Opublikowano

zostałeś zbanowany na 7 dni za co jesli mozna wiedzieć?

Czyli trochę eventu odpoczywałeś
;)

co do eventu to mało w nim brałem udziału ze względu na sprawy prywatne ele chyba narzekać nie ma co - gorsze bywały

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...