Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 1500 zł

Stalmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz ci dam. Jednak będziesz musiał korzystać z części używanych najlepiej. Tylko jeszcze pytanie - masz jakiś stary dysk, nagrywarkę czy coś? Czy ma to być kompletna skrzynka gotowa do użytku (oczywiście bez systemu)?

@edit

Wybaczcie że nie dałem. Mam karę na komputer, wchodzę kiedy się tylko da. Akurat mój starszy wrócił do domu. Teraz rodzice są w pracy, ale pingwin już złożył.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Zaraz ci dam. Jednak będziesz musiał korzystać z części używanych najlepiej. Tylko jeszcze pytanie - masz jakiś stary dysk, nagrywarkę czy coś? Czy ma to być kompletna skrzynka gotowa do użytku (oczywiście bez systemu)?

Raczej kompletna skrzynka.

Opublikowano

To co zmontuje ktoś? :D

Nagrywarka jednak też nie będzie potrzebna :P

http://www.morele.net/inventory/info/Ixt9a/ jak możesz to dołóż jeszcze 90 zł na chłodzenie http://www.morele.net/chlodzenie-cpu-silentiumpc-spartan-pro-he924-518093/

Procek ogarnij nabijasz posta pisząc że dasz edita, a gówno robisz -,-

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Nie, jeżeli będziesz zamawiał na morele ktoś da ci kod dzięki któremu za 1zł złożą ci kompa u nich w serwisie

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dodałem jeszcze napęd optyczny i karty: sieciową i dzwiękową.

Czy ktoś sprawdzi czy wszystko jest zgrane ze sobą oraz czy będę mógł się połączyć z internetem przez takie urządzenie (nie wiem jak się nazywa ale ma antenę wkłada się to do usb i bezprzewodowo łączy się z routerem.

http://www.morele.net/inventory/info/g3oY70/

Opublikowano

Nie chcę się czepiać ale znajdziesz wtedy jakąś płyte ? Bo ja nie wiem jakie będą ze sobą zgrane a jakie nie ;/

Po co ci karta dźwiękowa, przy tak niskim budżecie takie rzeczy nie są wskazane...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Nie chcę się czepiać ale znajdziesz wtedy jakąś płyte ? Bo ja nie wiem jakie będą ze sobą zgrane a jakie nie ;/

ga-970-ud3

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ok znalazłem, ale pojawiło się jeszcze jedno pytanie, otóż w opisie jest napisane"Zintegrowana karta sieciowa:" Czyli nie muszę kupować karty sieciowej ?

Opublikowano

Po co ci karta dźwiękowa, przy tak niskim budżecie takie rzeczy nie są wskazane...

Jakoś do 2000 zł mam nadzieję się wyrobie. 1500 zł to taki początkowy budżet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...