Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]niski poziom grania

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam 16 lvl gram sobie normale i chciałem już nie raz iść do jungli ale to jest nieopłacalne na tym lvl bo w przeciwnej grupie nie ma junglera i gości sobie sam na topie nie poradzi powiedzcie co o tym myście i czy macie jakiś pomysł

x

Opublikowano

Wiesz, z junglowaniem to różnie bywa. Jeśli czujesz się na tyle pewien, że będziesz w stanie pomóc koledze na topie, to śmiało bierz. Na każdym lvl możemy junglować, jednakże wiąże się to z ryzykiem, że top/bot (niski poziom) będzie co chwilę ginąć. Więc, jeśli czujesz się na tyle opanowany w jungli, to możesz śmiało do niej iść.

Opublikowano

to jest normalne, na poziomie 30 będą teamy bez junglera.

Dobij do 30 i graj rankedy, tam będziesz mógł sobie pozwolić na jungle

i potem placzesz, ze masz nooba w jungli ktory nie ogarnia?

Tak jak ktos wyzej napisal, zacznij grac draft picki, tam z reguly jest i jungler i support :)

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

"ale" jesli masz na tyle ogarnietego topa zeby dal rade z 2 creepujac sie i nie feedujac [najlepiej z jakims kumplem] to za ganka macie + 2 kille... a jezeli to bedzie zbyt uciezliwe to proponuje te draft ;] tam jest wlasnie to ustawienie z junglerem i supportem

Opublikowano

Jesli bedzie mial dobre win ratio to bedzie gral nawet blind picki z jungla i supportem, wiec nie wciskajcie kitu. Na tym lvlu nie jest latwo o jungle bo ludzie zwyczajnie ucza sie mechaniki itp a jungla dla poczatkuajcych to niestety cos trudnego.

Opublikowano

to jest normalne, na poziomie 30 będą teamy bez junglera.

Dobij do 30 i graj rankedy, tam będziesz mógł sobie pozwolić na jungle

rankedy od razu na 30 lvlu ? Spierdalaj stąd lepiej, tacy ludzie tylko niszczą elo, wbije 30 lvl i od razu idzie do jungli, bo wcześniej nie miał gdzie, ganki w 10 minucie, nie oddaje buffów miderowi, nie stawia wardów..

jak chcesz iść na junglę to graj normale drafty ( z tego co wiem to nie są od 30 lvla )

Opublikowano

Najlepiej ucz się od najmniejszego poziomu perfekcyjnie junglować, żebyś radził sobie na rankedach. To, że enemy nie mają często junglera to normalne. Nie tylko na twoim poziomie.(mówię o normalach)

Opublikowano

rankedy od razu na 30 lvlu ? Spierdalaj stąd lepiej, tacy ludzie tylko niszczą elo, wbije 30 lvl i od razu idzie do jungli, bo wcześniej nie miał gdzie, ganki w 10 minucie, nie oddaje buffów miderowi, nie stawia wardów..

jak chcesz iść na junglę to graj normale drafty ( z tego co wiem to nie są od 30 lvla )

a czy ja głąbie napisałem żeby od razu grał na rankedach??

chyba nie więc japa i naucz się czytać ze zrozumieniem.

Taki z ciebie pro player a nawet nie jestes pewien jakie trzeba spelniac wymagania aby grac drafty

i potem placzesz, ze masz nooba w jungli ktory nie ogarnia?

kolejny inteligent -_-

przecież może grac na boty ina początku aby przećwiczyć bo na tym lv koleś nie ogarnie solo 1vs2, wiec nie mów mi o płaczu.

nie zdarza mi sie "płakać" bo głównie gram ze znajomymi którzy trzymają poziom.

Opublikowano

Kup najtańsze champy, miej 16 champów i graj drafty. Na 16lv ludzie nawet nie mają pojęcia co to znaczy ss, a co dopiero jungla.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja polecam grać na normalach jungle od 30 lv. Wtedy ludzie już są powiedzmy bardziej doświadczeni i mogą sobie poradzić np. z solo top'em. Jungler jest bardzo pomocny dla drużyny, ale na takich levelach jak 16 nie ma co tam robić, bo gość może bardzo łatwo przegrać top'a i będzie po grze niestety.

Opublikowano

Żebyś się nie zdziwił czasem, jak na rankedach też nie będzie junglerów tylko trolle będą chodziły double a nawet triple top

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Od około 20 lvl czasami na normalach pojawi się jungler.

Ogólnie najlepiej tak jak mówili koledzy up będziesz miał 16 champów i będziesz grał drafty lub 30 i rankedy . Na draftach ludzie już grają na określonych pozycjach i trenują na rankedy .

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Jak chcesz poćwiczyć jungle to gra niestandardowa , dajesz do swojej drużyny lepsze boty , coś mocnego na solo topa i lecissz jungle . Przeciwko botom może nie jest to trudne , ale jak chcesz ogarnac podstawy to ok .

Opublikowano

a czy darmowe postacie się liczą ?i czy jak sie nie liczą a ja mam tą postać a ona jest darmowa to sie liczy czy nie ?

x

Opublikowano

a czy darmowe postacie się liczą ?i czy jak sie nie liczą a ja mam tą postać a ona jest darmowa to sie liczy czy nie ?

Nie , musisz mieć 16 swoich , kupionych champów

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...