Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ostatnio bardzo często podczas skoku przez portal w DO pojawia mi się napis logaut nie mozliwy. Dzieje się to podczas walki z niektórymi użytkownikami, nie mogę wtedy skoczyć i padam jestem graczem z prawie całą full elitą i z dużym stażem ale to mnie zastanawia jaki cheat lub program to powoduje???

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Witam wszystkich ostatnio bardzo często podczas skoku przez portal w DO pojawia mi się napis logaut nie mozliwy. Dzieje się to podczas walki z niektórymi użytkownikami, nie mogę wtedy skoczyć i padam jestem graczem z prawie całą full elitą i z dużym stażem ale to mnie zastanawia jaki cheat lub program to powoduje???

Program zwie się nieudolni programiści BP.

Opublikowano

Nie tylko ty to masz. Mi się jeszcze podobna rzecz dzieje jak skaczę skokówką na jakąś mapę to muszę wyłączyć okno i włączyć z powrotem bo inaczej nie moge nic zrobić.

silvertcsax.gif

Opublikowano

zmejszałem ale odkąd wprowadzili ten ala fullscreen no już wszystko dupa... Mam dosyc mocny komp sam składałem ale teraz te ich lagi to w portach siedzą... no tak ci programisci to zakały...

Opublikowano

to nic nie da napisałem juz do supportu i oczywiscie problem jest masowy wiedzą o tym ale juz wiele razy zginąłem i nie tylko ja i nic nawet jakiejś rekompensaty... chamstwo....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...