Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zacząć po dłuższej przerwie

^KONRAD^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od gry odszedłem jakiś rok temu miałem z nią wiele przygód ukradli kilka razy konto odzyskiwałem je chwile latałem na botach (nie zdecydowałem się na kupno jakiegoś licencjowanego bota).

1.Chciałbym się dowiedzieć czy w ogóle warto zaczynać od nowa mam konto na którym mam :

PL2- golec,max lf-3, nie mam lf-4, troche ammo i no takie podstawowe wyposażenie typu (irki,dodatki, wyżutnia,PET)

PL3- big-boy, jakieś tam lf3,lf2, złożone wrota troche ammo

2.Jak myślicie lepiej zacząć od zera czy może lepiej na tym koncie na którymś z tych serwerów czy może polecacie jakieś inne serwery.

3.Jest teraz jakiś darmowy bot i czy warto zainwestować w Ibota lub w Kbota

Oczekuje sensownych odpowiedzi jeżeli o czymś zapomniałem pytajcie

Opublikowano

Graj na tym PL2 w miarę dużo osób tam gra z tego co wiem, i wyposażenie też masz już tam jakieś w miare. A co do bota kup sobie Ibota ( szybkie aktualizacje, ale niestety troszkę kosztuje ), albo jak chcesz wydać mniej to możesz zainwestować w Kbota ale wg. mnie się mało co opłaca gdyż długo trwają czasami aktualizacje wkońcu to crack Ibota :) .

Opublikowano

Załóż konto na PL2 Tam jest mniej osób (nie tak jak napisał kolega wyżej ) Kup Ibota na miesiąc , puść bota na dedyku ;)

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

wy dawno nie graliście chyba w dark orbit ;) po pierwsze teraz zbieranie skrzynek daje tyle co kot napłakał ;) zbierasz powyzej 24h boxy dostajesz coraz mniej wdgl to kup pbdo bota 120 zł na 1 konto forum nie na konto z gry ;) to po pierwsze po 2 poproś kogoś albo zrób sam taska który bedzie :

1 zbieral 4h boxy

następnie po tych 4h wyloguje konto na 30 min

po tych 30 minutach odpali sie od nowa i będzie bil alieny polecam na x-7 male kryski kup przyokazji romba albo kraba... i ustaw na 2h

później 30 min przerwy i od począdku ;) w ten sposób na podwajaczu zarabiałem do 10k uri na godzinę z petem zbieraczem i modułem + profil 33pp zbieracz i alienki server pl1

teraz max 7k na alienkach bo jak już pisałem wzieli sie za bociki :D ale i tak dajemy rade ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...