Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z zalogowaniem się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na moim serwerze jest problem nie mogę się zalogować się ponieważ gdy wpisze złe pasy to pisze nieprawidłowa nazwa użytkownika itp a jak dobre to błąd połączenia się z serwerem do plików by taki nie śmiały dodawałem rykoxa wszystko dobrze tam zrobilem to wina jakiegos pliku w cliencie jeśli tak to co mam zrobić żeby działało ?

PS: WSTAWIAM SS : P SERWER ON NAWET STRONA DZIAŁA PO WPISANIU dobrych PASÓW pisze błąd ss.nr2 po wpisaniu złych pasów niby jakby działał bo pisze nie prawidłowa nazwa co to ma być,prosze pomóżcie ; - )

http://imgup.pl/di/OQ3N/Niepradowanazwau%C5%BCytkownika.png NIE PRAWIDŁOWA

http://imgup.pl/di/FVSA/B%C5%82%C4%85dpodcza%C5%82%C5%82%C4%99czeniasi%C4%99zserwerem.png błąd z serverem

zauważcie że serwer ciągle on !

Opublikowano

Game sie zwalil gdy sie zalogujesz na root i wpisesz haslo wpisz /etc/rc.d/netif restart pozniej chmod -R 777 /usr/db/mysql/

Opublikowano

Taki błąd jest gdy źle sie pliki wgrają.

(jeśli to pliki rykoxa)

Musisz je wgrać jeszcze raz tak samo aż nie

będzie tego błędu.

vns0.png

Opublikowano

@up co ty pierdolisz ?? widze ze mu game wyjebało reinstall plikow gowno da zrob tak jak ja napisalem

chmod -R 777 /usr/db/mysql/

Opublikowano

Witam.

Więc tak też tam miałem, prawdopodobnie pliki zostały źle wrzucony lub pong się nie zgadza, znajdź pong i zmień.

24874563890076977448.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...