Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AVERNUS: profesjonalny serwer dla koneserów Fantasy

avernusrpg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...
Uczeń
Opublikowano

Szczerze, średnio polecam serwer. Reklamujący na ciska reklamami po cudzych tematach i to bardzo wkurza. Moim zdaniem Administracja na pewno nie jest ogarnięta. Nie, nie jest to hejt, tylko moja opinia.

Opublikowano

Administrator jest tak "ogarnięty", jak cholera. Przy tworzeniu serwera poczynił takie działania, że aż się boje i dostaję napadów nerwowych. ;D

@Ref

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zapraszam. Jeśli to dzięki tej reklamie zarejestrujesz się na serwerze, zaznacz w odpowiednim miejscu mój nick.

Opublikowano

Ludzie! Przybywajcie! --- bo warto. Z nami nie tylko grasz w minecrafta, ale również możesz wziąść udział w PBFie czy spotkać się na konwencie!

Opublikowano

Witam, moj nick w minecraft to Bloody, serwer mnie bardzo zaciekawil iz bardzo lubie takie klimaty typu Fantasy, serwer wydaje sie byc doskonale zrobiony. Z wielka checia zagralbym na nim. Hmm kilka slow o sb mam na imie Mariusz 16 lat interesuje sie informatyka i motoryzacja. W minecrafta gram okolo roku. Posiadam skype oraz TeamSpeaka. Prosze sie o skontaktowanie ze mna. Dziekuje i pozdrawiam Bloody.

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Nie bądźcie tacy, kiedy rejestrujecie się na serwer napiszcie gdzieś tam dzięki komu znaleźliście ten serwer. Jedno zdanie więcej w podaniu, a ja będę wiedział, że to co robię, ma jakiś odzew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...