Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]logowanie na serwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalozylismy z kolega serwer na plikach niesmialego z gotowcami Rykoxa i wpisuje swoje pasy pisze

"zostaniesz polaczony z serwerem..."i nagle wyrzuca mnie do okna logowania. co jest?

Miło Było ale żegnam całe MPCforum.!

:)

Pozdrawiam all użytkowników ;p

Opublikowano

A posaiadacie Clienta z odpowiednim pongiem z Game z plików ?... Jeżeli nie to nie ma co prubować na siłe wchodzić bo będzie wywalało. I Założyciel serwera też musi posiadać Ip z 100 a gracz z normalnym ip w launcherze. Ale też zależy od rodzaju launchera. Tak jak ja mówię Dziele launcher na dwie klasy. Klasa Hostinga i klasa Gracza. Ja posiadam dwa ruszne launchery.

Opublikowano

wpisz ps w maszynie i daj ss'a

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Jak już jest temat o jego plikach :) mam podobny problem wszystko zgodnie z video poradnikiem niesmialego root zmienione ip i port ktory kazal zmienic,pong zmieniony,portmap działa,reje nie działa,na kamerze normalnie loguje się na serwer,a przez laucher nie -.- pisze cały czas zostaniesz ... client pang,ip w server info zmienione na moje z koncowka 100 prosze o pomoc lecą like i 5 za każdą rade

@Edit

No staram się spakować binke ale coś mi ten głupi UPX blokuje

Compression error: upx: C:\Program Files (x86)\pazera-software\Free_UPX\metin2.bin: CantPackException: exe header corrupted

Bardzo proszę o pomoc bez spakowania nie odpalę metka laucher mc v2

Opublikowano

@up

zmien pong w bince na by1takiniesmialy

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...