Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Oplaca sie ?

duzycheater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! :D

Opłaca się kupić konsole Ps3 500 GB Super Slim + Call of Duty Black Ops II + 2x dualshock pad za 1199zł ?

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Jeśli masz zamiar zapełnić choć w 80% pojemność dysku to tak, sam mam 320gb z tego wykorzystuję tylko połowę pojemności no może z 60% a mam na dysku 24 gry i 14 na płytach

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jeśli masz zamiar zapełnić choć w 80% pojemność dysku to tak, sam mam 320gb z tego wykorzystuję tylko połowę pojemności no może z 60% a mam na dysku 24 gry i 14 na płytach

Super, nie interesuje nas Twoja konsola tylko oferta którą znalazł autor tematu.

No i wracając do tematu, okazja świetna, nowa slimka, 2 pady, nowy cod - pale lizać ;p Bierz i zaproś mnie na PSN, mój nick: Skarpeciak.

Opublikowano

Super, nie interesuje nas Twoja konsola tylko oferta którą znalazł autor tematu.

No i wracając do tematu, okazja świetna, nowa slimka, 2 pady, nowy cod - pale lizać ;p Bierz i zaproś mnie na PSN, mój nick: Skarpeciak.

Twoje IQ pokazało jak rozumiesz to co napisałem... mam tłumaczyć jak 5 letniemu chłopczykowi?

Normalny człowiek przed kupnem myśli o takich sprawach jak kupno czegoś co w pełni wykorzysta, Ty widocznie się do nich nie zaliczasz...

btw, Twój nick z PSN nas nie interesuje...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jak tylko wejdę na PC to zamkne, gratuluję dobrego wyboru. Co do panów tripipi i EdzioSkarpeta to chciałbym was słownie upomnieć odnośnie waszego zachowania. Następne takie posty będą raportowane - w moim dziale nie życzę sobie flamewaru.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...