Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na serwerze

Dark Mafex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam maly problem otóż mam straszne lagi w metin2 posiadam laptopa z prockiem i7 gtx 540m 8 gb ramu itp ale metin mi strasznie scina call of duty mw3 itp chodza bardzo plynie a taki metin2 co jego parametry sa niskie strasznie mi muli i zacina na ch1 co moze byc powodem ?? prosze o pomoc

Bywalec
Opublikowano

3mb radiowka

No to się nie dziw, 3 MB nie jest zadowalającą prędkością + do tego radiówka.

Gdy grasz w Metin'a, zawsze wyłączaj programy, które mają dostęp do sieci, np. gadu-gadu, teamspeak, przeglądarka itp.

Aby być pewnym, że to wina łącza zrób test:

www.speedtest.pl

Opublikowano

Jeśli nie chcesz mieć lagów to zwiększ łącze. Aczkolwiek nie wiem jak duże trzeba mieć, bo ja mam 10MB stacjonarny i też mam lagi :D lapek oczywiście dobry.. ;p

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Gość Noresta™
Opublikowano

Nie byłbym taki pewny,że to wina internetu.Sam mam neta 4mb (Internet radiowy) i nie mam lagów przy odpalonym (gg,ts3,steam).Zaznaczę też,że miałem swój serwer hamachi metin2 i przy 15-25 osobach online 0 lagów u mnie jak i u graczy:>

Opublikowano

No to się nie dziw, 3 MB nie jest zadowalającą prędkością + do tego radiówka.

Gdy grasz w Metin'a, zawsze wyłączaj programy, które mają dostęp do sieci, np. gadu-gadu, teamspeak, przeglądarka itp.

Aby być pewnym, że to wina łącza zrób test:

www.speedtest.pl

Ja mam 3mb i chodzi płynnie na 1gb ramu :) Więc tu nie widzę problemu .

Jeśli nie chcesz mieć lagów to zwiększ łącze. Aczkolwiek nie wiem jak duże trzeba mieć, bo ja mam 10MB stacjonarny i też mam lagi :D lapek oczywiście dobry.. ;p

Na 10mb masz lagi ?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...