Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kilka pytań (beda lajki)

devilerz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zaczalem grac w Tibie po przerwie ok. 2 lata.

Mam kilka pytań. A zatem przejdzmy do nich.

a) stworzylem postac palladyna (FACC) tak do ONLY PK z kolegą. Kasy mam narazie bardzo malo ;/ (1000gp). Mieszkam w Thais na serwerze Nebula. Jakie mam zrobic skille (bez przesady), oraz mlvl zeby wystarczalo do pk. Nie zamierzam narazie expic do powyzej niz 20 levela (chce robic tzw. Low lvl pk).

B) Jesli chodzi o eq to jakies tanie i lekkie (wystarczajace, ale bez przesady).

c) Teraz level. Jak i gdzie dobic szybko ten 20 lev?

d) Gdzie i jak skillowac (moge skillowac na koledze, a on na mnie). I oczywiscie jakie skille do pk beda dobre (takze bez przesad, nie mam zamiaru siedziec przy kompie 5h na samym skillowaniu.

e) I oczywiscie co zabierac jak bede szedl z kolega PKowac?

f) Czy w thais jest jakies miejsce gdzie kreci sie duzo 8-15 lvl???

g) najprzydatniejsze czary pod pk.

PRZYPOMINAM, ZE NIE MAM POJECIA JAK GRAC PALLEM, PONIEWAZ NIGDY NIM NIE GRALEM.

DZIEKUJE!

Opublikowano

Pk low levelem to super prosta sprawa, tak jak mówisz 20lvl skille im wieksze tym lepiej ,ale 60/55 to chyba podstawa .

Eq-plate set ,szybko level mozna wbic na paccu pallem na cyclopach /mount stenum tomb

Skillowanie na koledze dobry pomysl ,zlurujecie po 2 wolfy na klate i bedzie dobrze.

Gdzie ? - w jakims ustronnym mijscu

Ile osob i gdzie sie kreci to zalezy od swiata ,rozne serwery sa roznie "zaludnione"

A co do czarow to wybacz ale wtym polu faccem i to 20lvl niemasz zbyt popisu zostaje ci tylko exura/e gran/ exana pox i chyba tam iecej niczego niema, nie?

Opublikowano

Hmmm, a ile mi zajmie wbicie skilla 60 dist bez pacc??? I na full defie skillac czy jak?

Tak na full def ,bez tego bedziecie sobie za duzo hp zbaierac.

^0 skilla to naprawde nie duzo na 55dista 1 skill to jakos 1h

Opublikowano

A jakie skille zeby WYSTARCZALY do pk (najnizsze jakie powinienem miec). I jakie eq brac ze soba?

Zeby jakies hity zadawac to 60/55 minimum mysle ,a eq plate set wystarczy jak ty lko do pk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...