Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

autopomoc

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, czy znacie jakąś modyfikacje która by pomagał w misjach? już tłumacze właśnie, wróciłem do gry po 4 miecha przerwy, a w tym czasie grałem w wowa i tam jest tak samo, że mówi, gdzie to jest i sam musisz ogarnać gdzie jest to miejsce itp. ale np. można zainstalować questhlpera który pokazuje mi na mapie gdzie te mobki występują, gdzie to jest(występuje) i czasami nawet strzałką kieruje i jest to legalne(nie ma za to bana) i czy tez jest takie coś do metina i czy jest legalne czy nie dostane za takie coś bana?

Za pomoc lajki :)

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Nigdy nie slyszalem o takim czyms, ale mzoesz czytac o misjach na wiki , a tam wszystko jest dokladnie opisane

Opublikowano

Nie było czegoś takiego, ale może będzie. Jeżeli się nie orientujesz gdzie co jest polecam używać "Wiki Metin2". : )

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

można zainstalować questhlpera który pokazuje mi na mapie gdzie te mobki występują, gdzie to jest(występuje) i czasami nawet strzałką kieruje i jest to legalne(nie ma za to bana)

Za to jest ban i to pemanentny.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...