Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co kupić?

-Askry-

Która broń?  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która bro??

• CQB
      8
    • M6A2 SRT
      8
    • M417 Combat
      2
    • G36E Valkyrie
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar za niedługo kupić sobie jakąś maszynówke na dalekie dystanse.

Zastanawiam się nad CQB, M6A2 SRT, M417 Combat i G36E Valkyrie.

Którą byście mi polecili i dlaczego?

I jeszcze jedno pytanie : WIecie może kiedy będą taniej bronie do sprzedania za nx?

Opublikowano

Na dalekie dystanse najlepsze będzie G36E Valkyrie, ale trzeba ogarnąć niemały recoil.

Ewentualnie bierz M6A2-SRT, ale trzeba do niej dokupowywać celownik.

Opublikowano

To prawda, ale jeśli wolisz low recoile to CQB lub M417 Combat bo to podobne bronie. M6A2 też jest niezłe ale imo CQB lepsze i nie ma sensu tego kupowwać bo trzeba do tego dokupowywać celownik co też wiąże się z niemałymi kosztami.

Opublikowano

Polecam Valkyrię, jest po prostu zajebista. Samą gietą wymiatałem lepiej, niż ziomeczki z CBQ czy innym NX'owym syfem

9368_gold.png

Opublikowano

Zawsze stałem po stronie srt, ale powiem że wczoraj dropłem cqb na 1 dzień, przedłużyłem 1 renewalem na 30 i powiem że fajnie się nim gra. Montujesz magazynej +10 pojemności, celownik wbudowany jest. Bardzo dobra i celna broń, nawet na dalekie odległości.

674071459604241683421.gif

Bywalec
Opublikowano

Tutaj sobie poczytaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/741581-tut-jak-dobrze-kupi-bro-na-perma/

A poza tym "maszynówki" nie są na dalekie dystanse. "Maszynówki" to MG

A to co podałeś to karabiny szturmowe :D

A co do mojego głosu w tej ankiecie to CQB

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Naprawde nie polecam G36E valkyrie. Broń którą gra 1/2 CA... Proszę cię... Polecam CQB. A ci co gadają, że kicka dostanie i go będą wyzywać to takie bzdury gadają, że się rzygać chce. Od miesiąca mam tą broń i dopiero kilka osób napisało CQB hero, bo lamili, że szkoda gadać. Kicka dostałem przez to, że byłem za dobry i wkurzałem elite mastera, a nie przez te pieprzone CQB. Na prawdę proszę cię nie kupuj tej giety. Nie wiem co ludzie widzą w tej broni. Mam konto 2lt5 i ani razu tej broni nie miałem. Nie żałuję.

Po za tym, ludzie proponują G36E bo z nią na victorze latają. Tam prawie każda broń jest "op" cokolwiek to znaczy. Kick za PP-19, kick za CQB, kick za SCAR, kick za XM-8, kick za wieele broni, ale za G36E niiiigdyyyy, gdzieee tam, podstawowa broń -,- .

Opublikowano

Jestem fanem M417 Combat ale nie jest to najlepsza broń. Ogółem najlepsza jest M6A2-SRT. Ma wszystko dobre, jest jak CQB a nikt za to nie kicka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...