Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban

diabelxp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś dostałem bana na zawsze jast jakias mozliwość odzyskania konta ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????help????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Opublikowano

Jeżeli nie dostałeś bana, za hacki to pisz do Supportu

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

a jak sie dostanie bana za hacki to tylko na jedno konto czy jak ?

bo ja mam 6 kont, każde na innym emailu. w razie bana na którekolwiek konto zbanują mi wszystkie ?>

Opublikowano

a jak sie dostanie bana za hacki to tylko na jedno konto czy jak ?

bo ja mam 6 kont, każde na innym emailu. w razie bana na którekolwiek konto zbanują mi wszystkie ?>

Tylko te co masz na emailu zbanowanym

Opublikowano

kiedyś gm z s6 pisał mi że ban na stałe to nie na stałe tylko na 20 albo na 25 lat bodajże [GM]Oktawian w tej chwili już jest GA

Nie ma.png

Opublikowano

Lub jeżeli przenosiłeś przedmioty przez handel z jednego na drugie konto też jest możliwość że otrzymasz bana.

Ja kiedyś o tym nie wiedziałem i przez to straciłem 75 poziom z pełnym ekwipunkiem +9

Opublikowano

O lolek po co spamować ..:D nie odzyska konta perma dostał i koniec ...:D

Po co się tu rozpisywać kaniec.. niech robi nową postać i do dzieła

Opublikowano

dobra a ile osob straciło swoje główne konto przez powiązania z kontami na których bocił itp ?? Bo zaczynam sie obawiac o moja glowna postac

Piszcie ile gracie,czy straciliscie czy nie :)

Feel the beat!

Opublikowano

Panowie, szczerze. boce na m2bob i Kamerach i FB od Kamera już jakieś 3 miesiące. raczej kitrałem się z hackami, ale zdarzały się wpadki, że ktoś mnie przyłapał na FB, DH badz WaitHacku. Jednak do dzisiaj, nie dostałem ani jednego bana. Dodam, że nie blokowałem żadnym programem HS'a bo bobek i Kamer przecież automatycznie go blokują, nieprawdaż?

Opublikowano

Tak jak up. za kilkadziesiat lat odzyskasz, ale po 1. NIE MA TRADE LOGOW!! wbijcie to sobie do glowy! takze za handel nie dostaniesz.. 2. po IP to Ci possac moga bo mozesz udostepniac internet wiec nie moga Ci dac bana. Jesli faktycznie inne maile to tylko postac bocaca dostanie bana. Pozdro!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...