Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon

szron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nie wiem czy właściwy dział ale dobra. Szukam mikrofonu około 100 zł bez słuchawek do nagrywania gameplay z różnych gier.

Chce żeby nie było w tle żadnych szumów trzeszczeń czy coś w tym stylu poprostu jak zredukuje szumy żeby był czysty głoś.

Jeśli ktoś ma jakiś mikrofon do okolo 100/130 zł i moze go polecić albo zna jakiś dobry był bym bardzo wdzięczny.

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Ja mam samoróbkę bez obudowy, koszt to kilka złotych, dźwięk zbiera z około 15-20 metrów :D Szumy po zredukowaniu znikome. Ważne też abyś miał dość cichego kompa, przy suszarce na każdym mikro będzie szumieć :P

Opublikowano

Osobiście mogę polecić Ci Zalman zM-MIC1. Jest to mały mikrofonik przypinany do bluzki lub kabla do słuchawek. Ja jednak korzystam z głośników, a mikrofon leży na biurku w odległości do 40 cm ode mnie i każdy zawsze słyszy mnie dobrze i wyraźnie. Nie trzeszczy ani nie szumi. Polecam go, ponieważ jest dobry, a bardzo tani.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...