Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nokia C3-00 YouTube

RonteX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem posiadaczem Nokii C3-00, mój problem jest następujący... nie potrafię odtworzyć filmów z internetu, np. z serwisu YouTube... Czytałem już wiele artykułów związanych z tym problemem lecz nadal nie mam pojęcia jak to działa. Rozwiązaniem była "podobno" wyszukiwarka "Bolt", jednak firma ta zakończyła swoją działalność i korzystanie z tej przeglądarki przestało być możliwe. Jeśli ktoś wie, jak może mi pomóc, proszę o kontakt na PW lub w odpowiedziach, w temacie. :) Z góry dziękuję za wszystkie wypowiedzi, a za pomoc z chęcią kliknie " LIKE " :D

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Najpierw sobie obejrzyj słownik, a nie bierzesz się za YouTube.

2xDown

ale Ty jesteś zidiociały na prawdę.. Tylko ten bląd widzisz? Mówiłem, że analfabeta. :>

Opublikowano

Najpierw sobie obejrzyj słownik, a nie bierzesz się za YouTube.

Nie prosiłem o pomoc skretyniałych postmakerów... Jeśli nie masz zamiaru pomóc, to nie wiem po jakiego grzyba się wypowiadasz... GZ faktycznie napisałem "zkończyła" zamiast zakończyła... Zadowolony ? to teraz już możesz wrócić do pielęgnacji swoich kompleksów...

@Ciasteczko, w takim razie może muszę coś przestawić? korzystam z tej przeglądarki i to własnie na niej nie działa...

69mRNXM.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...