Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki z mikrofonem

Shaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jakie polecacie słuchawki z najlepszym mikrofonem w przedziale cenowym do 150zł

Wiem że środków nie dużo ... :| . Ewentualnie budżet o pare/naście złoty można naciągnąć

P.S Zależy mi żeby koniecznie były to słuchawki z wbudowanym mikrofonem , a nie oddzielnie mikro i słuchawki

Opublikowano

parenaście zł? Czy ja dobrze przeczytałem? Za do raczej nie kupisz słuchawek no chyba , że takie nałe nie wygodne gówienka . W RTVeuroAGD widziałem .

Źle przeczytałem . Polecam creative fatality na allegro za 100 zł , a w rtv euro agd chyba 130 zł

Opublikowano

Może niektórym wyda się to dziwne, ale wystarczą A4Tech HS-800 za około 35-45 zł. Słuchawki mimo ceny są bardzo wygodne, posiadają wręcz perfekcyjną jakość dźwięku oraz nie najgorszy mikrofon (nie jest za czuły, ale dobrze słychać)

Opublikowano
Źle przeczytałem . Polecam creative fatality na allegro za 100 zł , a w rtv euro agd chyba 130 zł

Fatal1tki polecać to grzech. Za sam napis "4 gamers" płaci się trzykrotną wartość. One grają na poziomie Philipsów za 40zł.

Opublikowano

Mają mikrofon na kabelku, na regulacji od głośności jest włącznik. Dostajesz zapinkę, można przypiąć tym mikro np. do bluzki żeby nie dyndało, dodatkowo dostajesz dość ciekawy wieszak na nie, tylko koniecznie jakąś mocną 2 stronną taśmę musisz mieć bo ta standardowa padnie po 1h :P

Co do Fatalitek to zgadzam się z przedmówcą :P Należy dodać że Philipsy za 40 zł grają na poziomie tych z tesco za 10+

Opublikowano

Fajna jest opcja, którą podał @Up . Osobiście sam mam tą 1 opcje i słuchawki steelseries i grają na podobnym poziomie, mikro jest troszkę gorszej jakości ale napewno dużo lepsze niż z tesco za 10 zł ;) Więc bardzo polecam Gamecom 380

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...