Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy TERAZ!] Counter-strike

Feraa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem z Counter-Strikiem. Opiszę go wam teraz następująco. Dzisiaj sformatowałem komputer gdyż był on zaśmiecony i zavirusowany nie potrzebnymy plikami których nie dało się usunąć. Moj problem twki w grze Counter-Strike. Moje parametry komputera są dobre w sumie mogę powiedzieć że nawet bardzo dobre bo każda gra na nim chodzi. Wcześniej Cs dobrze chodził na najwięksszych wydajnościach tylko teraz jakoś nie chce. Mianowicie gdy wchodze w Find Servers wybieram serwer (Only dd2) Wszystko jest okej. Załadowała mi się mapka cały serwer jestem w grze. I jak wybieram drużyne wciskam ,,Okej'' To Counter-Strike mi wyłącza i wywala do windowsa tz ekranu głownego. Proszę o pomoc z góry dziękuję i dla tych co mi pomogą napewno wynagrodze Likami!

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Jak windows 7 32 bity to tak: masz ikonkę cs 1.6 wciskasz prawy przycisk myszy,właściwości i zaznaczasz zgodność i jak chcesz uruchom jako administrator i powinno wszystko pięknie śmigać.Myślę że pomogłem

Opublikowano

Nie. Gdyż jestem przyzwyczajony do tego co na nim aktualnie gram. A pozatym wczesniej jakos normalnie wszystko mi chodziło tylko teraz nie chce.

Opublikowano

Chciałbym jeszcze dodać że tak sie dzieje po formacie. Niewiem czemu ale niestety.

Opublikowano

Na jakiej grafice grasz? Moze zainstalowales zle sterowniki lub zbyt stare? Sprobuj przeinstalowac csa. Dzieje sie to tylko na tym jednym serwie?

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

mam v23 na innych tak samo jest. I nic sie nie wyswietla.Reinstalacja nic nie pomogla.

Opublikowano

Nie niestety nic się nie wyświetla. Aha i pragnę dodać iż problem został rozwiązany. Nie działało mi tylko na jednym serwerze (z nie wiadomych przyczyn) :-). Ale jest jeden problem. Instalując patcha v23 do Counter-Strike nie tworzy się żaden folder cstrike_polish czy coś w tym stylu. Jest tylko cstrike. A ja chciałem sobie modele dodać esl i nic. Proszę o szybką pomoc.! Z góry dziękuje za poświęcenie chociaż ten kawałek waszego cennego czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...