Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Naprawa RRoD

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz ziomek, nie oplaca sie naprawiac klocka z RRod'em, bo predzej czy pozniej ten problem powroci.No chyba, ze REBBALING, ale to jest nieoplacalne.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Cóż raczej się nie dowiem co robi ale jest to fachowiec. Najważniejsze żeby pchnąć działające. Nie powinno się zepsuć.

Opublikowano

Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie najważniejszą rzeczą jest to, by pchnąć taki który nie padnie po 2 dniach.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sam bym mógł sobie otworzyć :)

Ale przejdzmy do rzeczy - otóż ten pracownik ojca który szuka odpowiedniej osoby do naprawy + przeróbki niestety jak zwykle ociąga się (szczerze to pracuje nad tym od stycznia) i dlatego muszę znalezć coś we własnym zakresie (oczywiście jeśli jest to możliwe). I właśnie czy da się jakoś naprawić przerobionego xboxa w jakimś serwisie i ew. przerobić?

Opublikowano

Jaką masz wersję xboxa? Z reguły bardziej opłaca się kupić nową konsolę, niż naprawiać starą.

Jeśli masz przerobiony napęd, to nie ma on nic wspólnego z naprawą konsoli.

Osoba która przerabia/naprawia konsole ma donieść na policję że masz przerobioną konsolę? ^_^

Polecam Ci kupno wersji Slim, mam taką konsolę od lutego, nie miałem z nią żadnych problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...