Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]craftshell basic

Schinner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przede wszystkim żaden shell nie jest 24/7, już lepiej kupić serwer za 5 zł na craftserve, nie ma bukkita - ale za 23 już masz bukkita i świetną maszynę.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

polecam serdecznie ovh z promocja od kimsufi.pl

Opublikowano
http://fiberhost.pl - zaje*isty hosting 10 slotów 15 pluginów 0 lagów ;) . Niestety musisz poczekać bo mają migrację panelu ale po tym możesz wziąć testowy na 2h. 15zł-10 slotów 640mb

300 350 400 500 1000

Opublikowano

Dla mnie jest smieszne to: "shell nigdy nie będzie stał 24h"

Kurde, ale się usmiałem waszymi wypowiedziami up.

Nie wiem czy wiesz ale konto shell to po prostu serwer tylko że każdy ma tak jakby osobny przydzielony 'zapas' ramu etc.

Tak btw. Nie wiem czy wiesz ale każe konto płatne na craftshell jest odizolowane od darmowych to jest osobny serwer.

bez linków.

Opublikowano

Jak chcesz to ja ci radze kupić nie na craftshell bo to jest dla osób poniżej 10 lat kup se vps na volumdrive.com dobre pingi kolega miał i poleca bardzo tanio przelew paypal tylko że po angielsku serwer taki jak u craftserve czyli 1 gb ramu.... który tam kosztuje 55 zł na volumdrive.com kosztuje ok.15 zł +własne ip i możesz sobie domeny dokupić polecam :) ja na tym hostingu mogę ci pomóc postawić serwer za 20 zł (razem z serwerem vps sam serwer 5 zł :))zainstaluje cały serwerek+panel administracyj jak chcesz to pisz pw :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...