Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dlaczego LastChaos mi się nie włącza ?

Mistrzuniooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem,

dzisiaj ściągnołem LastHaos. Włączyłęm gre i ztworzyłem postać gdy wcisnołem stwórz połączenie z serwerem zostało przerwane ,i wywaliło mnie z gry. Teraz gdy prubuję włączyć grę po naciśnięciu start obok myszki pojawia się koło i ciągle się kręci, aż dochodzi do komunikatu : "Program LastChaos Polska przestał działać".

i tak ciągle .. Miał ktoś podobny problem ? Jak go rozwiązaliście ?

Dzięki za pomoc . I fajnie by było gdyby obeszłe się Bez ponownego instalowania bo straciłem calutki dzień :(

Opublikowano

Cześć mam problem,

dzisiaj ściągnołem LastHaos. Włączyłęm gre i ztworzyłem postać gdy wcisnołem stwórz połączenie z serwerem zostało przerwane ,i wywaliło mnie z gry. Teraz gdy prubuję włączyć grę po naciśnięciu start obok myszki pojawia się koło i ciągle się kręci, aż dochodzi do komunikatu : "Program LastChaos Polska przestał działać".

i tak ciągle .. Miał ktoś podobny problem ? Jak go rozwiązaliście ?

Dzięki za pomoc . I fajnie by było gdyby obeszłe się Bez ponownego instalowania bo straciłem calutki dzień :(

Zakładam, że to Last Chaos Poland?

^.^

Co do tematu, wątpię czy to coś da ale uruchamiałeś jako administrator?

Opublikowano

odpowiedzi : uruchomiłem jako administrator 2. Mam last haos polska

OO no np teraz się włączyło chyba to mi będzie tylko działać na świeżo włączonym kompie :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

kto mi pomoże jak włanczam lastchaos to mi sie sam kopmputer wyłancza nie wiem czemu prosze o pomoc

i to na wszstkich last chaos na polskim i prywatnym prosze o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...