Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KwadratowaWyżyna [1.4.2] [WL] [DEDYK]

Asset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: SupraMan

Imię: Andrzej

Dlaczego ty?: Lubię grać na takich serwerach :)

Dlaczego ten serwer: Bo mnie przyciągnął ;P

Bedziesz griefował: Oczywiście!, że nie... xD

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SIEMAAAAAA

Nick: SHOEL_PL

Imię: Dawid

Dlaczego ty: Lubię sewery tego typu i znam fajne budowle

Dlaczego ten serwer: Ponieważ JESTEŚCIE KOZAKI :D

Będziesz grifował: Nie niecierpię takich ludzi któży grifują a potem mówią że to dla jaj

Opublikowano

Nick: davdog00

Imię: Dawid

Dlaczego ty?: Lubie takie serwery, bo prezentuje całkowite przeżycie.

Dlaczego ten serwer: jak wyżej

Bedziesz griefował: TAK! *sarkazm* Oczywiście, że nie ^^ Nie jestem taki jak te dzieci neo :)

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Nick:1filipek

Imię:Damian

Dlaczego ty?:Bo lubię grać w MC ,jestem ogarem zachowuje się normalnie

Dlaczego ten serwer:Bo kocham serwy tego typu i bardzo zależy mi na dostaniu sie na WL

Bedziesz griefował:Nie niemam zamiaru

Mam wielką nadzieję że dostane sie na oto ten serwer poniewaz bardzo zależy mi na grze w nim :DD

Opublikowano

Nie polecam serwa było już 7 resetow , co chwile się zabijali admin nie dawał banów , jak ktoś sam dedł to ożywiał porażka zall wielki minus papa .

Opublikowano

Nick: Sett

Imię: Michał

Dlaczego ty?: Poniewaz jestem kulturalny, umiem sie zachowac i dogradam sie z kazdym na serwie

Dlaczego ten serwer: Poniewaz chce zagrac na takim typie serwa i mysle ze ten serw bardzo mi sie spodoba

Bedziesz griefował: Oczywiscie z nie

Opublikowano

Nick:1filipek

Imię:Damian

Dlaczego ty?:Bo lubię grac w MC na przyjaznych dla ludzi serwerach bez żadnych griferów i dzieciaków którzy ciągle płaczą

Dlaczego ten serwer:Bo kocham serwy tego typu a ten wygląda naprawdę nieźle.Mam nadzieję że zostane dodany

Bedziesz griefował: Nie .Jestem kulturalny i ogarnięty

PISZE TO PODANIE PORAZ DRUGI PONIEWAŻ ZA PIERWSZYM RAZEM NIE DOSTAŁEM ODPOWIEDZI

Opublikowano

Nick:ElPolako

Imię:Patryk

Dlaczego ty?:ponieważ uwielbiam takie serwery i jestem komunikatywny

Dlaczego ten serwer:ponieważ jest pewnie jednym z najlepszych.

Bedziesz griefował:nie

vintage2x.jpg
Opublikowano

Serwer posiada nowa WL z osobami które wybrałem, maja Skype i sobie pomagamy oraz ufamy . Jeśli ktoś sie chce załapać jeszcze na sezon 1 piszcie mi na Skype michal34577 a może jeszcze was dodam, muszę sie na was poznać a nie dawać na chybił trafił .

Opublikowano

Nick:Roger

Imię:David

Dlaczego ty?:Bo umiem grać jestem ogarnięty mam kanał na YT. I mam pojęcie o takich serwerach.

Dlaczego ten serwer:Nazwa wydaje się być spoko zobaczymy co dalej .

Bedziesz griefował: Nie.

Only CKM !!!

Jak pomogłem to daj reputację na ^^ Mnie to satysfakcjonuje i zachęca do dalszej pracy.

Opublikowano

Nick:Owned25

Imię:Rafał

Dlaczego ty?:Pomagam i dogaduję się z ludźmi.Nie kradne,też na serwerach nie używam słów wulgarnych.

Dlaczego ten serwer:Lubie takie serwery.Chciałbym chociaż raz pograć na takiego typu serwerze

Bedziesz griefował:Nie będę grifował i nigdy nie będę

Opublikowano

Serwer to totalne dno przykro mi bylem tu adminem ale nie wiedziałem ze wlasciciel to taka cipa

i od teraz nie polecam.Jescze dodam ze wlasciciel tego dennego serwa ma 12 lub 13

Opublikowano

Mam 14 , a to ,że zabijałeś ludzi trollowałeś używałeś GM było przesadą a to survival więc sory nie nadajesz sie na Adma , idź psuć serwer gdzieś indziej. A no i zabijałeś ludzi na GM ;)

Opublikowano

Skoro on stracił Admina ja mógłbym nim zostać ! Jestem osobą ogarnięta mam 14 lat wiele razy byłem już adminem i miałem własny serwer tego typu :D zaprosiłem cię na skype , przyjmij zapro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...