Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty Nike - model

Syrians

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Buty o których mowa w temacie mają jednak inne kolory. But jest szary, znaczek nike ciemniejszy, podchodzi pod czarny, podeszwa jest również szara, taki kolor jak but, a pomiędzy butem a podeszwą jest niebieski pasek. Dodam, że podeszwa na pięcie, wygląda jakby była na "sprężynach" czy jak to nazwać, wiecie pewnie o co chodzi. Jeżeli nici z szukania, to widziałem jeszcze troszkę inne buty. But był czarny, znaczek nike szary/srebrny, podeszwa była jak poprzednie, na pięcie "sprężyna" koloru żółtego, tzn podeszwa na pięcie żółta była. Będę zajebiście wdzięczny za właściwy model.

A troszkę poza tematem, ten model air maxów jest prawdziwy, czy jakaś lepsza podróbka?

http://allegro.pl/nike-air-max-classic-90-command-skyline-tanio-r-44-i2794401594.html

Opublikowano

Może zdecydujesz się na BackBoardy?

Bardzo dobre buty najkacza, służą do chodzenia, grania w piłkę, cokolwiek.

Niektóre są ocieplane/podwyższane, nieźle wyglądają, w podobnej kolorystyce, na której Ci zależy.

Opublikowano

Planuję air maxy właśnie kupić, chociaż myślę, że znajdę coś tańszego niż 400zł, co będzie mi do dresów pasowało...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...