Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polecicie jakiś dobry komputer do gier?

devil120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema czy moglibyście polecic mi jakiś dobry komputer do najnowszych gier typu : BF3 , MW3 , Sleeping Dogs , Far Cry 3 , FIFA 13 , Medal of Honor Warfighter żeby płynnie chodziły. Chciałbym też żeby komputer ogólnie się nie zacinał i żeby płynnie się go obsługiwało. Moge maksymalnie wydać na niego około 1300zł.

Piszcie niżej . Dzięki.

blackmagix128.png
Opublikowano

Ziomek. Piszesz już 3 temat, o tym samym komputerze. Któryś z naszych składaczy złożył Ci bardzo fajny zestaw. Więc nie rób spamu i zajrzyj do swoich poprzednich tematów. Myślę, że jesteś chociaż na tyle inteligenty, że umiesz sam szukać.

he?

Opublikowano

Nie kupisz za tyle kompa na którym Ci gry na HIGH pójdą nie rozumiesz ? Za 1300 zł możesz kupić monitor na którym odpalisz te gry na high w HD haha :D

Opublikowano

3 kafelki panie ;). Skoro chcesz płynnie na ultra detalach to tak minimum 3k. Co nie zmienia faktu ze 3.5-4k i masz juz porządny przyszłościowy sprzęcik ^^

Opublikowano

Ja mam i3-2120, GTX 550 Ti. Za całego kompa dałem 1800 zł bez dysków. Więc za to 1500zł może na medium, czy tam twoich HIGHT pograsz. Idź do jakiegoś sklepu w mieście i niech tam Ci złożą, dadzą Ci wydruk i pomyśl sobie. ;x Ale widzę, że przy twoim spamie i wiedzy, to pewnie nawet nie będziesz umiał pójść do sklepu i powiedzieć o co chdozi . ; x

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...