Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Alfa,Beta,Gama

MonsterEnergy19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Czytelników mpc mam mały dylemat nie wiem jakie wrota składać alfe,bete,game czy Epsilona chodzi mi o uri na klucze i sam lf-4 .

Za pomoc dam like :) .

A i ile zużyje na składanie alfy,bety,gamy i ile na epsilona .

You Like This >>>><<<<

Opublikowano

Jak będziesz robił pierwszy raz wrota, to Alfe

Pierwszy raz będę robil alfe,bete,game a jak je złoże to nie dam żeby mi się na bazie pojawily i będę składał bete czy tam game to dalej będe dostawał części do alfy?? . a i ile energi tak pi razy oko będe potrzebował na złożenie ich pi razy oko :).

You Like This >>>><<<<

Opublikowano

Witam Czytelników mpc mam mały dylemat nie wiem jakie wrota składać alfe,bete,game czy Epsilona chodzi mi o uri na klucze i sam lf-4 .

Za pomoc dam like :) .

A i ile zużyje na składanie alfy,bety,gamy i ile na epsilona .

Nie rób żadnych z tych wrót które wymieniłeś. Jedyne wrota które opłaca się robić to Zety i Kappy. Ja robię teraz naokrągło zety i niedośc ze masz 50 dysków do profilu pilota to jeszcze dostajesz 25 kluczy a przy odrobinie szczęścia wpadną havocki. Za 4 zety masz juz 100 kluczy ja za 200 kluczy trafiłem 6 LF4 - czyli to chyba mówi samo za siebie jakie wrota powinieneś trzaskać.

Pierwszy raz będę robil alfe,bete,game a jak je złoże to nie dam żeby mi się na bazie pojawily i będę składał bete czy tam game to dalej będe dostawał części do alfy?? . a i ile energi tak pi razy oko będe potrzebował na złożenie ich pi razy oko :).

1 cześć pytania : Nie, jeśli założmy złożysz alfę i nie postawisz jej na bazie a dalej będziesz klikał w kociołku to nie będą ci się juz trafiały części do alfy. Co do drugiego pytania to około 600 energii na alfę powinno styknąć ale nie pamiętam dokładnie bo dawno nie składałem.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Nie rób żadnych z tych wrót które wymieniłeś. Jedyne wrota które opłaca się robić to Zety i Kappy. Ja robię teraz naokrągło zety i niedośc ze masz 50 dysków do profilu pilota to jeszcze dostajesz 25 kluczy a przy odrobinie szczęścia wpadną havocki. Za 4 zety masz juz 100 kluczy ja za 200 kluczy trafiłem 6 LF4 - czyli to chyba mówi samo za siebie jakie wrota powinieneś trzaskać.

No tak z kluczy to mam chyba fart wczoraj na szansie na lf-4 trafiłem z 38 kluczy 2 lf-4 i 3 części do apis mam 3 havok z 5 zet

Żeby złożyć zete trzeba jakieś 1500-1700 energi .

You Like This >>>><<<<

Opublikowano

No tak z kluczy to mam chyba fart wczoraj na szansie na lf-4 trafiłem z 38 kluczy 2 lf-4 i 3 części do apis mam 3 havok z 5 zet

Żeby złożyć zete trzeba jakieś 1500-1700 energi .

Nie wiem rób jak chcesz. Ja ci radzę tak jak ja robię i raczej dobrze na tym wychodzę. Profil ładnie idzie, havocków mam juz 8 i nie muszę wydawać urki na klucze bo z zety 25 wypada.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Nie wiem rób jak chcesz. Ja ci radzę tak jak ja robię i raczej dobrze na tym wychodzę. Profil ładnie idzie, havocków mam juz 8 i nie muszę wydawać urki na klucze bo z zety 25 wypada.

No wybieram twoją opcje ale pierwsze sobie zrobie full havok potem dopiero kappe masz lubie to (like).

You Like This >>>><<<<

Opublikowano

No wybieram twoją opcje ale pierwsze sobie zrobie full havok potem dopiero kappe masz lubie to (like).

Ja robię podobnie tyle że najpierw full havocków, potem kronos (korona nad rangą) i na końcu kappy trzaskam żeby LF4 albo herkulesy wpadały.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Ja robię podobnie tyle że najpierw full havocków, potem kronos (korona nad rangą) i na końcu kappy trzaskam żeby LF4 albo herkulesy wpadały.

No nie zawsze ci lf-4 i herkules siadnie może np boster :).

You Like This >>>><<<<

Opublikowano

alfa itd. elipsona tylko dla kółka lub korony.

Czyli po Full havok robić epsilony bo nad kółkiem czy tam koronom mi nie zależy . Ja ide w bicie i wyposażenie które zmiecie każego który mi stanie na drodze.

You Like This >>>><<<<

Opublikowano

Alfe bete gamme , zawsze może zrobić na końcu nie widzę sensu robić wrót tylko dlatego że chodzi o kółka , Rób cały czas ZETY . :)

0fc5fb0fb2710.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy na zete wystarczy żeby złożyć 40K ury?Brak premi. I rabatu:)

haha za 40 tyś to nawet alfy nie zlożysz a co dopiero zetę. Mi na złożenie zety schodzi 1500 - 1700 energii, czasami i więcej. Więc w przeliczeniu na uri bez rabatu i premium wychodzi ponad 150 tyś uri.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...