Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno Ibota

dunio99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wlasnie probowalem zakupic Ibota, ale niestety cos im sie pomylilo z cena

po zalogowaniu pokazuje mi sie cena 8,26$ mam znizke 17,34% wybieram PSC nastepnie znowu PSC i pokazuje mi cena 12,9$ a za platnosc PSC jest tylko +25% wiec moze mi ktos wytlumaczyc jak oni to obliczaja ?

Gość Pan Szymek
Opublikowano

też właśnie nie rozumiem a chce KUPIĆ IBOTA .. WPISUJE że chce kupić na 60 dni i pisze 19.90 zł robie dalej i mi pisze że 30,88 dolarów :D o co chodzi ??

Niezły jesteś jak kupujesz IBota za złotówki, do tego 60 dni za 20 zł.

@Topic

Pewnie prowizja od Xsolla, bo dla Profibot jest cena podana na stronie.

Opublikowano

Witam

Wlasnie probowalem zakupic Ibota, ale niestety cos im sie pomylilo z cena

po zalogowaniu pokazuje mi sie cena 8,26$ mam znizke 17,34% wybieram PSC nastepnie znowu PSC i pokazuje mi cena 12,9$ a za platnosc PSC jest tylko +25% wiec moze mi ktos wytlumaczyc jak oni to obliczaja ?

1. Ibota kupuje się tylko w soboty bo wtedy jest zniżka 23%. 2. Podam na moim przykładzie: Mam na pay palu 36 zł i robię zakup nie przez "Pay Pal" tylko przez "Xsolle" i wtedy dopiero tam wybieram pay pal. 3. Jest prowizja za zmianę waluty i cena ibota na miesiać wychodzi w granicach 35-37 zł.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...