Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Last Chaos BlackStyle EP2

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to będzie krótki post dam galerię do czasu aż nie wymyślę jak dać na Hamachi to serwer nie zrobi start

http://ifotos.pl/galeria/rrhpr/normal

Zobaczcie sobie sami :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Witam to będzie krótki post dam galerię do czasu aż nie wymyślę jak dać na Hamachi to serwer nie zrobi start

http://ifotos.pl/galeria/rrhpr/normal

Zobaczcie sobie sami :-)

Nie zrobisz hamachi bo pliki sa 777lc i dziala only na dedyk/root

Opublikowano

Wiesz był taki który mówił że nie włącze a jednak włączyłem xD

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Oł jeaa na takie coś to ja się piszę z miejsca. *.* Ale błagam nie dowalaj miliona pierdół tylko zrób normalne ep2 z mniejszym expem to będzie cuuudownie. ;D I covery c2 do kupienia u npc. Włosy uzdro. <3

Opublikowano

Oł jeaa na takie coś to ja się piszę z miejsca. *.* Ale błagam nie dowalaj miliona pierdół tylko zrób normalne ep2 z mniejszym expem to będzie cuuudownie. ;D I covery c2 do kupienia u npc. Włosy uzdro. <3

Nie nie i jeszcze raz NIE. Lepiej donate sms z 5 zł i cover'y w Is niczym eternia po 25-50 cashu za całość. =)

I racja bez miliarda gówienem służacych zatuszowaniu bug'ów.

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

Tak też tak myślę delikatnie może zwiększe drop golda i SP a tak to nie chce nic zmieniać :-)

Server będzie stał właśnie mam VPS na testy sprawdzam jak działa :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Podaj jakieś info kiedy planujesz. Ja polecam zrobic wiekszy drop tylko ;p

ubh6c.png
Opublikowano

Właśnie na Innym PC instaluje System

Jak Narazie będzie Po Hamachi

jakieś 5H dziennie

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

A moim zdaniem covery c2 powinny być za free. Zwykłe covery do łączenia, aby szybciej mieć casting, jak najbardziej za cash, bo to jest jakaś wygoda. Przypominam, że to ma być priv, just for fun. Nie widzę nic złego w kostiumach c2 u npc. Na 777 jest sklepik z eskami dla petów, potkami, cukierkami i innymi pierdółkami to niech tu będzie ze wszystkimi setami typu 2 (z włosami oczywiście!). ;p

Opublikowano

A moim zdaniem covery c2 powinny być za free. Zwykłe covery do łączenia, aby szybciej mieć casting, jak najbardziej za cash, bo to jest jakaś wygoda. Przypominam, że to ma być priv, just for fun. Nie widzę nic złego w kostiumach c2 u npc. Na 777 jest sklepik z eskami dla petów, potkami, cukierkami i innymi pierdółkami to niech tu będzie ze wszystkimi setami typu 2 (z włosami oczywiście!). ;p

Powiedz ze chodzi Ci tylko o jedną głupią fryzurkę , a nie ;D

ubh6c.png
Opublikowano

Nom typowo też coś myślę że chodzi jej o Fryz xD

w Środę będę mieć VPS na Test więc zobacze xD Podam Wam IP będziecie mogli się zalogować xD

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Jesteście okropni oboje. ;) nie chodzi mi tylko o fryzurę. Możesz dać same c2 i tak będę zadowolona. Ale to nie zmienia faktu ze te włosy mi się nieziemsko podobają ^^

Opublikowano

Haaa Czyli dobrze mowiłem. Chodzi o wlosy ;p ale ten pomysl z C2 masz dobry. A zwykle cover w IS. Mozes zrobic cennik (Cashu) jak np. na Generiku. Dobre korzystne ceny :) Zobaczymy co jutro bedzie to moze powymyslamy rozne rzeczy. Koncepcja NPC z 777 z cukierkami tez jest dobra ;p

ubh6c.png
Opublikowano

Też mi się wydaje ze to dobry pomysł. Dobrym pomysłem byłoby też dodanie do is jakiś nowych rzeczy, które będą tylko dla bs. Tak, jak na generic są HP boosty, potki na speeda 24h itd., to tu mogłoby być inne itemki. Uważam też za dobry pomysł drop broni +19/20 z bossów a nie za kosmiczne ceny w is. Generalnie mam kilka pomysłów odnośnie serwera i dużo by pisać, ale jak będę miała po południu chwile to zabiorę lapka chłopakowi i wypisze :)

Opublikowano

Wyskakuje ze nie mozna z serwem polaczyc :( DZIAŁA ...ale pisze że KATHAR serwer down . :( iu gdzie ten link do pl ? bo w reje napisane ze jest tu na forum

p.s. Spolszczenie do 777 robi send error :D jakby cos :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

co w Plikach bo się pogubiłem :/ Musiałem od nowa wypakowywac bo zrabalo mie sie przez pl na 777

A jesli chodzi o pl to z translatora po konwersji 777 na pl :D i dupa bo nie dziala a teraz znowu kanot conekt :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...