Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Gry polecacie na Laptopa.?

DziurssOn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem gdzie wstawić ten temat więc pisze go tutaj.. Jak by co to proszę go przenieść .. :D

Statystyki Laptopa:

- Nazwa : Asus ( Windows 7 Home Premium(SP1))

- Procesor : Pentium? Dual-Core CPU T4300 @ 2.10GHz 2.10 GHz ( Dwu Rdzeniowy )

- Zainstalowana pamięć (RAM) : 4,00GB (dostępne: 2.97 GB)

- Typ Systemu : 32-bitowy system operacyjny

- Karta Graficzna : Mobile Intel? 4 Series Express Chipset Family

Jakie Gry Samochodowe Polecacie na tego Lapka ..? Moga być także Gry Akcji i innych Rodzajów Byle nie nudnee.. :D Prosze o to jeżeli się ktoś na tym zna o dopracowanie tak by te gry się nie zacinały .. Za Dobrą ODP będzie Lajk.. Pozdrawiam.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo grafika od intela jest bardzo słaba więc to największe ograniczenie u CIebie w laptopie.

Nie wiem dokładnie ile ta karta ma mb itd. ale możesz spróbować pograć w cs 1.6 i crossfire. Obie te gry mają małe

wymagania ale są naprawdę dobre. Dodatkowo możesz spróbować starsze wersje hitmana, juiceda oraz nfsu2 (jeżeli chodzi o samochodówki)

HBV27j.png

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo grafika od intela jest bardzo słaba więc to największe ograniczenie u CIebie w laptopie.

Nie wiem dokładnie ile ta karta ma mb itd. ale możesz spróbować pograć w cs 1.6 i crossfire. Obie te gry mają małe

wymagania ale są naprawdę dobre. Dodatkowo możesz spróbować starsze wersje hitmana, juiceda oraz nfsu2 (jeżeli chodzi o samochodówki)

Na tym laptopie w Cs'a gram juz 2 lata.. o problemów .. NFS Hot Pursuit i minimalnie lagował.. ! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...