Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl powrot, oplaca sie ?

Bobu13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, Chcialem sie dowiedziec jak stoi sprawa z metin2 pl

czy nadal jest tak jak np 2 lata temu ? (moja ostatnia data gry :D ) slyszalem o nowych szkatulkach na dany lvl

prosze o odp w temacie czy oplaca sie wrocic:)

nagradzam Lajkami <3

Opublikowano

Opłaca się bo ceny spadają ;D ale moim zdaniem lepiej wrócić na 2013 kiedy więcej ludu będzie na serwerach wtedy większa zabawa ;) po tych łączeniach serwerów ;D

crsigpng.png

Zbieram like na śniadanie!

Nie bądź żydem daj Pacanie ! ;)

Bez obrazy wam Nadaje :)

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca się znowu zaczynać Gry na Metin2.pl. Dlaczego? Ponieważ cały są cały czas duże (może kiedyś,kiedyś spadną do normalnych), Lvl cały czas leci strasznie wolno :(. Żeby być dobrym musisz wydać na IS (nie piszczcie że nie bo to jest prawda :D). Szczerze Nie Polecam Ci wracać.

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem nie opłaca się wracać na pl'a. Nie dość że bez is'a nic nie ugrasz to nawet gdybyś chciał sprzedać potem konto to nic nie weźmiesz.

Osobiście polecam Ci pograć na privach tych bardziej znanych i zamienić za konto na pl'u jeżeli już tak bardzo chcesz na pl'a. Przykładowo ja expiąc gości jeden dzień na jednym z privków dostałem bodego 83 skille G na s18, smoka 77 skille G (+ eq w tym polowa wybonowana), mental 77lvl skille m9/g1 do tego eq. Jeżeli się postarasz to naprawdę dużo można zarabiać na privach i potem elegancko można przejść do pl'a :)

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...