Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie 3-letni ban kończący się w 2013r. czy dostane konto bez eq

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, bana dostałem za zakup yang 4kkk kamień duchowy kosztował 1kkk+ więc kara trochę niesprawiedliwa, ale chuj z tym. Czy po odbanowaniu mojej postaci, będę miał dalej ekwipunek taki jaki miałem czy dostanę czyste konto ?

Opublikowano

Jeszcze jedna sprawa jest. Otóż po zakupie yang, wykułem nimfę na +9 nie używając do tego yang z czarnego rynku B) .

Pisałem do supportu i jakiś typ wypocił jakieś marne zdanie, po którym dopytywałem się kilkukrotnie o co mu chodzi, kiedy w końcu rozszyfrowałem odpowiedź, dowiedziałem się, że moje konto zostanie "cofnięte" do stanu przed zakupem owych yang-ów czy to oznacza, że nimfę którą wykułem na +9 będę miał +8 ?

@Up niby z jakiej racji ?

Opublikowano

dostałeś perma, aktualnie permy są dawane do 2013, później automatycznie ban zostanie przeciągnięty do 2020.

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

@Up

Niestety musieliśmy zablokować konto ********** z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Zakupy yang za PLN. Czasowa blokada konta (805 dni) oraz systemowe usuniecie z kont yang pochodzacych z nielegalnego zrodla. Konto powiazane z ************ (s12).

Konto pozostanie zablokowane do: 03.07.2013 13:25:02.

Jakim prawem mają przedłużyć nałożoną mi karę ? Weź się ogarnij człowieku i nie nabijaj sobie postów poprzez nic nie znaczące wypowiedzi Pozdrówka Nara !

Opublikowano

Konto powinno zostać w stanie nie naruszonym lecz te yang po prostu Ci zabiorą.

Prawdopodobne jest to ,że mogą Ci cofnąć postać do momentu zakupu yang lecz nie chcę Cię wprowadzać w błąd.

Powinieneś konto odzyskać wraz z ekwipunkiem.

Opublikowano

Niestety konto bo blokadzie traci jeden item. Wiem na własnym przykładzie. Jeśli chodzi o yang mają prawo co cofnięcia Ci ilości. NImfa podejrzewam, że wróci w stan surowy jaka była przed ulepszeń za yangi z czarnego rynku.

/Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

jak moza zostac zlapanym na zakupie itemkow z alegro LoL

zaloze sie ze tylko yang usuna nic niebeda ruszac po za tymi yangami eq zostanie nietkniete wszystko zostanie orpucz yang ;D

:D teraz 2kkk to jest w huy :D ahh miec tyle kasy na solarku ^^ eq pro by bylo :D

Opublikowano

jak moza zostac zlapanym na zakupie itemkow z alegro LoL

zaloze sie ze tylko yang usuna nic niebeda ruszac po za tymi yangami eq zostanie nietkniete wszystko zostanie orpucz yang ;D

:D teraz 2kkk to jest w huy :D ahh miec tyle kasy na solarku ^^ eq pro by bylo :D

2KKK to teraz 70zł ;>

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Jak Ci odbanują konto :D (co ja teraz raczej wątpię bo miałem mieć odbanowaną postać w styczniu 2012 roku i nadał mam BANA) to konto oczywiście z cały ekwipunkiem powinno być nienaruszone xD

Opublikowano

Ha ha ha... Jeżeli będzie tak, że nadal zostanie zablokowane to będę cisnąć z kurwami, piiorus jak nie potrafisz ryja otworzyć to Cię cały czas będą robić w chuja <_<

Opublikowano

Ha ha ha... Jeżeli będzie tak, że nadal zostanie zablokowane to będę cisnąć z kurwami, piiorus jak nie potrafisz ryja otworzyć to Cię cały czas będą robić w chuja <_<

widzisz, otworzyles "ryja" i dostales bana ^^

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

@up tak kurwa, napisałem do supportu " haha cwele kupiłem yang i mnie nie zbanujecie " w jakim ty świecie żyjesz ? o.O

Opublikowano

Wydaje mi się, że konto dostaniesz nienaruszonym stanie ale jak oni napisali że "cofną" konto do stanu przed zakupem yang, to ja to rozumiem tak że wszystko co zdobyłeś po zakupie yang zostanie ci zabrane (nie jestem pewien, ale jest taka możliwość).

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Po prostu cofną wszystko do momentu przełożenia kupionych yang.

Powiem Ci że pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją że zbanowali komuś konto za kupno yang xD

1355504898-U363840.png

Opublikowano

Co do kolegów co mówią, że ma być ban przedłużony na jakiej podstawie tak twierdzicie?

Przecież on nie dostał perma , tylko czasowego bana....

A co do tematu, to kasa tylko powinna być Ci cofnięta....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...