Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s26 zarobek w v2

lobezkox141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie odnosnie zarobku w v2 na s26 solar. chodzi o ten slynny sposób z podnoszeniem itemkow dropnietych przez innych w v2 (dzwony itd). I teraz pytanie. czy to sie opłaca? Uzasadnijcie to . za sensowne wypowiedzi wiadomo coo :) like leci :|]

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

w sumie sie oplaca z racji tego ze ceny na s26 sa dosyc male. ale osobiscie uwazam ze to zbyt nudne zajecie i zadko kiedy trafia sie na zyle zlota

ale biorac pod uwage ze bedziesz mial wielkie szczescie i zdobedziesz w eq 90 dzwonkow na 60 +4 co daje okolo 60k za sztuke to

90x60.000=5.400.000 okolo

ale musialbys zaliczyc duzo takich rajdow a i wiadomo ze ludzie glupi nie sa i dzwonki podnosza a smieci na nizszy lvl i zajmujace duzo slotow zostawiaja...

tak wiec po pierwsze zadaj sobie pytanie: chce ci sie?

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Chodzilo mi bardziej o to czy ludzie ich nie wywalaja do robienia tych kryształow. wiadomo ze dzwonkow nie wywala ale te 2 reczne itd to zostawia ;) zreszta ja sobbie odpale DH na ghost + Kmrmod takze bede kosil full drop.. Pojde na 4-5 kont takze 20-30kk wpadnie a to chyba juz taka okragla sumka na start ;)

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

Powiem tak, ten sposób jest dobry, lecz trzeba mieć bardzo dużo wolnego czasu dlatego też nie wiem, czy szybciej nie byłoby jakbyś np. dropił w m2 35bodziakiem z bojem.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Żeby to wypaliło, trzeba mieć mnóstwo wolnego czasu wydaje mi się że lepszym zarobkiem będą postacie na FB ( nie wiem ile chodzi małża na s26).

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

opłacać się opłaca ale jak masz czas

Kiedyś czas potrzebny na przerzut tzn od m1 do v2 i pozbieranie itmków i powrót to było około 20 min a teraz mało osób expi w v2 a więcej dzieci zbiera te śmieci więc czas na 1 przerzut to nawet 1h...

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...