Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny Lag

Malpeex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak zaczne od tego , iż : gram sobie gram , i nagle dostaje takiego "laga" , nikt sie nie rusza , moge uzywać skilli lecz one nic nie zadają .

Dodam jeszcze , że: nie posiadam programu antywirusowego , formatowalem niedawno system , mam internet z vectry 8 MB , co może być nie tak!?

PROSZE O POMOC !!!!!

Opublikowano

Mam pytanie czy Internet Ci się przypadkiem nie rozłącza?

Dzieje się tak ,gdy następuje brak połączenia z internetem.

To nie jest lag. (lub ew. serwer został wyłączony).

Wszyscy stoją w miejscu ty możesz chodzić uruchamiasz np. aure i jej nie widzisz na mieczu :)

To są problemy z internetem.

Opublikowano

Jest dokładnie tak jak up napisał. Internet musi Ci się rozłączać i przez to robi się ten lag.

Czasem mam podobnie, zrywa się połączenie z netem na sekundę czy dwie i trzeba od nowa metka odpalać.

Nic na to nie poradzisz no chyba że pogadasz z dostawcą internetu.

HBV27j.png

Opublikowano

Oprócz tego co panowie up podali, jest tak, że jak dostaniesz nawet lekkiego laga (czasami) to później Ci ścina grę, że musisz ją włączać od nowa. A internet działa i spokojnie możesz na mpc wchodzić ;>

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Ja bym się z Wami nie zgodził, ponieważ ja gram na wi-fi (laptop) oraz czasem mam dosłownie chwilowy zanik internetu i mam tylko nagle spam hitow oraz na chacie i czasem mnie kicknie, także to raczej nie od tego :/ chyba, że jestem jakiś inny xD

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...