Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie bana

nikepl12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż tak używałem fish bota na metinie i zostałem za niego ukarany permem na all konta no to ok hackowalem to mnie ukarali tylko teraz jest problem kolega logowal sie kilka razy na postac na ktorej uzywalem fish bota żeby mi pomoc w robieniu eq i on też dostał bana na swoją glowna postac za powiazanie z moja na 2tygodnie i teraz jest pytanie czy zdązy zabrac z tej postaci eq po upływie 2 tygodni czy 2t ygodnie zmienia się w wiecznośc???? Mowił mi ze jego koleżanka miala taki sam problem i 2tygodnie zmieniły się w bana na stałe

HELP!!!

Bywalec
Opublikowano

Hm, spróbuj napisać do supportu, powinni sprawdzić IP rejestracji + IP, które przez dłuższy czas było używane.

Może trafi Ci się ktoś wyrozumiały.

Opublikowano

Po 2tygodniach powinniście oboje zostać odblokowani.

Na wszelki wypadek możesz napisać do Supportu lecz nie wiadomo kiedy dostaniesz odpowiedź.(Powinna być szybka)

Opublikowano

Hajda czytaj uwarznie co tam jest napisane o co do wypowiedzi Ultear kolega juz pisal odwolanie do supportu ale chodzi mi glownie o to czy ten 2 tygoniowy ban nie zamieni się w perma

Bywalec
Opublikowano

Hajda czytaj uwarznie co tam jest napisane o co do wypowiedzi Ultear kolega juz pisal odwolanie do supportu ale chodzi mi glownie o to czy ten 2 tygoniowy ban nie zamieni się w perma

Możliwe,że się zmieni,w końcu używałeś nielegalnego oprogramowania.

Opublikowano

No tak ale jego kolega dostał za pomoc mu na swoją postać więc raczej powinien pisać na support chyba że używał na swoim kompie FB to wtedy już gorzej

Opublikowano

Nie powinien Ci się zamienić na stały, ale jest to też możliwe. Innymi słowy może, ale nie musi. Moim zdaniem nie zmieni się, ale to zależy od supportu. Najlepiej napisz do support.metin2.pl i tam niech Ci odpowiedzą, wtedy będziesz miał pewne informacje.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...