Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] OvenMt2

JAJUGOSHY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam zastrzeżenia co do av2 exp wg to porażka. Za 1 moba niecałe 0.15% gdzie w red lesie na 92 lvl idzie prawie 0.40%. Co do map z tego co tu wynika są 3 mapy tam jakoś tylko 1 i to od 135lvl?? Następna sprawa komnata smoka wg jest tam smok bo ja tylko moby widzę i to w dodatku zadawające po 1k obrażeń a ABS to mam 60% na miecze i strzały i ok 40% na magię. Kolejna sprawa to drop z metków 85 lvl i 90lvl dropi tylko potki i ewentualnie jakąś broń bądz PD1h i rekawice 30min żadnej zbroji żadko co juz dropi Kamien duchowy a o perłach nie wspomne. Kolejna sprawa ulepszacze na Eq pow 80lvl skąd je brać i gdzie dropią ?? Wiem że to tylko beta ale tyle błędów jest a już jest 7.11 za 3 dni ma ruszyc oficjalna wersja jak ma byc tak że ruszy serwer a za 1h czy 2h ma byc wyłączony w celu poprawienia błędów to ja podziekuję. A i jeszcze 1 misja z koniem dodaliście na start konia ale misja z zabiciem bosa pająków juz nie działa. Jest jeszcze wiele blędów które można by wymienić ale nie wiem jak z mapkami na 135lvl bo GM nie wiem czy nie pozwala czy jak go wpić w końcu to beta więc mógł by zwiększyć exp

Opublikowano

Gościu byłoby fajnie jak byś dodał klienta inny hosting bo nie wiem czy wiesz ale to coś na stronie nie działa więc bd wdzięczny jak dodasz na jakiś inny host

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

Kienta wrzucę przez noc, problem z serwerem był (www nie mt2),

co do pytań:

Misje będą co chwile to nowe, nie jakieś przeżyte, stare, - nowe.

wbijanie skilli - z m1 do g1 tylko 10 ku(tak m1>m2 1 ku, m2>m3 1ku... itd) natomiast z g1 do p to juz troszke zabawa sie zaczyna, bieganie za metkami 75+ z nich kd duchowe (drop podkrecony)

co do robienia epikow, z boja +9 na syrka jest 100% ale pozniej na +1 +2 +3 ... +9 szanse maleja i ulepszacze do wydropienia

z roskami to nie wiem

co do DDoS... trafi sie pajac co zazdrosci to kazdy serwer będzie zapychał byle by komuś co umie coś robić i zna się na rzeczy, utrudnić i skomplikować życie. a dorwie jakiś pajac skrypt i bedzie sie bawil bo mu zal sie zrobi....

To tak tyle co ja wiem ;d

Opublikowano

gdzie masz tego obiecanego klienta..?

Na moje to to nie wypali nic z tym serwerem..

Ale pompa myślicie że na takim drogim Is zarobicie góre siana to się mylicie

Wątpie w to aby ktoś wydawał ponad 60 zł sms na jakies kd +9 albo zatruty miecz

Pozdro..

Zawsze nick "Sobieski,,

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...