Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk]Kanciasty Hardcore 24/7 [wl]

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodany.

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz

Że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych

Tylko są ci pozamykani w zakładach

I ci, którzy nie zostali przebadani"-Słoń

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:BDJQP

Dlaczego ty:Bo lubie takie serwery

Coś o sobie:Lubie BMX

Znajomość ortografii:9/10

Lubie Bmx.Lubie Miencraft.Lubie placki.

Opublikowano

Nick: kubax553

Dlaczego ty: Bo chce poznac nowych ludzi :PP

Coś o sobie: Zajmuje się grafiką komputerową.Lubie grac w koszykowke,siatkowke itd.Gram w lola,minecrafta :PP ,Gta oraz Assassin'a

Znajomość ortografii: Dobra ;dd

88705450978566678444_thumb.jpg

Opublikowano

Nick: Hefajstos16

Dlaczego ty: Ponieważ nie jestem dzieciaczkiem i potrafię przestrzegać zasad.

Coś o sobie: Mam na imię Damian. Interesuję się komputerami i wszysttkim co jest z nimi związane, lubię chodzić na koncerty, sporo gram w kosza. Ogólnie jestem dość otwartym i dobrym człowiekiem, potrafię się dostosować do każdego środowiska, które mnie otacza.

Znajomość ortografii:8/10

Opublikowano

@.bot co do ostrych kryteri, nie wiem, pytaj się CampeR'a, ja chciałem żeby było ostrzej, 5 zdań a nie 3, w ogóle zrobiłbym ograniczenie do 15-16 lat ale camper stwierdził że nie będzie graczy.

To jego serwer :F. BooM!

Opublikowano

Wiek 15

Nick kubek2012

Dlaczego ty : jestem miły , ogarnięty , chcę aby na serwerze panowała miła atmosfera i lubię pomagać nowym graczą

Coś o mnie : lubię piłkę nożna , także lubię serwery tego typu

Znajomość ortografi : 9/10%

Opublikowano

@kubek, popraw podanie za mało o sobie.

@Cule123 po straceniu wszystkich żyć dostaje się bana na określony czas, po banie będziesz mógł wbić, nikt cię non stop nie będzie odradzał.

Opublikowano

Pomyliłem się, nie miałem dobrze wszystko obgadane z CampeR'em. Po straceniu wszystkich żyć dostaje się bana ForEver. Można się ożywić sms'em za bodajże 1+zł lub ktoś cie musi ożywić, dzisiaj ja cię ożywię. Ale to ostatni raz.

Opublikowano

Nick:Claun

Dlaczego ty:Gram od wersji Alpha znam wszystkie komendy, Ale nadal się uczę miałem swoje serwery, Byłem dużo rady Moderatorem,Administratorem

Znajomość komend:9/10

Znajomość pluginów:10/10 tworze swoje zależy czy mi się chce;]

Znajomość ortografii:10/10 w minecraft nie ma ż itp więc trzeba pisać po naszemu.

Wybrane stanowisko:Moderator

Znajomość angielskiego:10/10 5 z angielskiego lecz gram na angielskich serwerach i się nadal uczę.

Opublikowano

Nick:Kimchi

Dlaczego ty: Ponieważ chce sobie pograć w minecrafta na tym serwerze, długo gram w minecrafta, jak mi sie serwer spodoba chciał bym złożyć podanie na moda lub technika.

Coś o sobie: Mieszkam w niemczech i gram w Borusji od 7 lat. Jak byś wogóle patrzył na ten post to weś napisz na moje gg:2127705 chciałbym sie o coś zapytać.

Znajomość ortografii: 10/10

Znajomość angielskiego: 9/10

Znajomość niemieckiego 11/10

Opublikowano

@Claun i Toustr, podania do WL i na Mod'a odrzucone, nie wiem o czym wy myślicie, nie ma na ziemi człowieka który znałby WSZYSTKIE KOMENDY albo WSZYSTKIE PLUGINY, tak jak to wynika z waszych postów.

@Noneq- Dodani.

@Kimchi- Nie dodany, nie potrzebujemy na serwerze kłamców, na gg masz wpisane 13 lat, a w podaniu podałeś 16 więc żegnamy.

Opublikowano

Przepraszam za problemy, serwer już włączony.

Opublikowano

Dzisiaj został zbanowany CocaColaPL za nodusa, latał mi na oczach i posiadał dużo diamentów w skrzyni. Nastepnie zostały zbanowane nicki: 1filip, Nextion, Pastek. Ponieważ były Multi-Kontami CocaColi. Dziękuje Dobranoc.

Opublikowano

Dzisiaj został zbanowany CocaColaPL za nodusa, latał mi na oczach i posiadał dużo diamentów w skrzyni. Nastepnie zostały zbanowane nicki: 1filip, Nextion, Pastek. Ponieważ były Multi-Kontami CocaColi. Dziękuje Dobranoc.

Bigee to nie były moje Multi Konta tylko na nie wszedłem żeby się wytłumaczyć a były odrazu banowane...

Bigee to nie mogłem być ja ponieważ ja wtedy byłem na spawnie może miałeś laga albo coś takiego w skrzyni miałem tylko 13 diaxów -,-.Zresztą nie ja tylko izajla mam dużo diaxów bo ona jak byłem z/w i zobaczyłem chat znalazla 15 diaxow czy jakoś tak... Prosiłbym o danie mi jeszcze 1 szansy gdyż to naprawdę nie byłem ja Pozdro Coca ;P

Opublikowano

Wzór podania na wl:

Nick: Shadow956

Dlaczego ty: Ogarniam jestem miły spokojny nie kradne itemów itp. i wgle spoko ze mnie koleś ;D

Coś o sobie: mam 16 lat w minecrafta gram od wersji 1.7 wielokrotnie bylem adminem/moderatorem i wgle nie ma ze mna problemow. W minecrafta gram dla czystej przyjemności i zabawy. Chodzę do Technikum mam 3 psy amstafy i 2 Pitbule. Nie jestem graczem kłopotliwym.

Znajomość ortografii: Bardzo dobrze

2gv2zrp.jpg

Opublikowano

Shadow, podanie do poprawy. Nie ma 3 zdań w "o sobie".

Po dzisiejszym czyszczeniu WL, z osób które nigdy się nie pokazały na serwerze czy raz pokazały się na serwerze i długo są nie obecne i tych którzy zostali zbanowani, ogłaszam wszem i wobec,

że na whitelist'cie są gracze o nickach:

Sawarz, izajla, cule123, Lices, Zarentha i MrSzejk.

Prosimy o kulturę i uczciwość + chociaż 2 godziny dziennie obecności nie wliczając Niedziel i Świąt.

P.S; Bana dostali, SpyroPL za grief i Noneq za cheaty.

Dziekuję Pozdrawiam:)

Opublikowano

Nick: kubuszeki

Dlaczego ty: Ponieważ jestem miły, sympatyczny, nie przeklinam oraz będę nagrywał serie z serwera.

Coś o sobie: Otóż mam na imię Kuba , mieszkam w Dąbrowie Górniczej.

Uczęszczam do szkoły sportowej ponieważ interesuję się piłką nożną.

Mam bardzo szeroki zakres słownictwa oraz bardzo rozwiniętą interpunkcje i ortografie .

Uwielbiam na zabicie czasu grać w Minecraft/a .

Znajomość ortografii: Bardzo dobra .

Opublikowano

Nick:AxetiveR

Dlaczego ty:Ponieważ jestem miły,nie cheatuje oraz nie jestem kolejnym nieogarem który ma plan wdarcia się na WL i zniszczenia całego terenu.Nie przeklinam zbytnio,może będę nagrywał filmiki z serwera.

Coś o sobie:Mam na imię Natan.Mam 14 lat i mieszkam w Bełchatowie.Interesuje się piłką nożną,pływaniem oraz piłką koszykową.Jestem najwyższy w klasie mam 179 cm.Mój rozmiar buta to 43 ;D.

Znajomość ortografii:Dobra

mca.png
Opublikowano

@Claun i Toustr, podania do WL i na Mod'a odrzucone, nie wiem o czym wy myślicie, nie ma na ziemi człowieka który znałby WSZYSTKIE KOMENDY albo WSZYSTKIE PLUGINY, tak jak to wynika z waszych postów.

@Noneq- Dodani.

@Kimchi- Nie dodany, nie potrzebujemy na serwerze kłamców, na gg masz wpisane 13 lat, a w podaniu podałeś 16 więc żegnamy.

Po 1 to nie jest moje gg bo mi nie jest potrzebne. Jest to gg mojego brata ktory chodzi do 2gim!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...